کتاب راستگویی قدرت من است آلیشیا اورتگو + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب راستگویی قدرت من است

کتاب راستگویی قدرت من است

معرفی کتاب راستگویی قدرت من است

معرفی کتاب راستگویی قدرت من است

کتاب الکترونیکی «راستگویی قدرت من است» (از مجموعه قدرت جادویی) نوشته و تصویرگری «آلیشیا اورتگو» و ترجمهٔ شیما حیدریان توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با محوریت موضوع صداقت، شجاعت و اعتماد است که برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است. روایت کتاب با تصاویر رنگی همراه شده و تلاش می‌کند مفاهیم اخلاقی را به زبان ساده و قابل لمس برای کودکان بیان کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راستگویی قدرت من است

این کتاب با محوریت شخصیت «تامی»، پسربچه‌ای پنج‌ساله، به موضوع صداقت و اهمیت راستگویی در روابط انسانی می‌پردازد. داستان در فضایی خانوادگی و دوستانه روایت می‌شود و با ماجراهای روزمرهٔ تامی و برادرش «نائو» پیش می‌رود. نویسنده تلاش کرده است تا از زاویهٔ نگاه کودکانه، پیامدهای دروغ و ارزش اعتماد را نشان دهد. کتاب بخشی از مجموعه‌ای با عنوان «قدرت جادویی» است که هدف آن آموزش مهارت‌های زندگی و ارزش‌های اخلاقی به کودکان است. تصاویر رنگی و روایت ساده، کتاب را برای مخاطبان خردسال جذاب‌تر کرده است. در پایان کتاب، فعالیت‌هایی برای تمرین صداقت و گفتگو دربارهٔ موقعیت‌های مختلف در نظر گرفته شده تا کودکان بتوانند آموخته‌های خود را در زندگی روزمره به کار ببرند.

خلاصه کتاب راستگویی قدرت من است

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «تامی»، پسربچه‌ای پنج‌ساله که عاشق بازی و ماجراجویی است، آغاز می‌شود. او رابطهٔ نزدیکی با برادرش «نائو» دارد و بیشتر وقتش را با او می‌گذراند. تامی یک روز به شوخی به نائو دروغ می‌گوید که عروسک خرسی‌اش را گم کرده، اما نائو آن را پیدا می‌کند و متوجه می‌شود که تامی حقیقت را نگفته است. این اتفاق باعث می‌شود نائو به تامی هشدار دهد که دروغ گفتن اعتماد دیگران را از بین می‌برد. تامی کم‌کم متوجه می‌شود که حتی شوخی‌های کوچک هم می‌تواند به احساسات دیگران آسیب بزند. در ادامه، تامی شاهد رفتار راستگویانهٔ نائو در برابر مادرشان می‌شود و درمی‌یابد که صداقت باعث جلب اعتماد و احترام دیگران می‌شود. او در موقعیت‌های مختلف وسوسه می‌شود که حقیقت را پنهان کند، اما با یادآوری نشانهٔ راستگویی که نائو به او یاد داده، تصمیم می‌گیرد راستگو باشد. در نهایت، تامی با بازگرداندن اسباب‌بازی پسربچه‌ای در پارک، حس خوبی از درستکاری و صداقت را تجربه می‌کند و درمی‌یابد که راستگویی قدرت واقعی اوست.

چرا باید کتاب راستگویی قدرت من است را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم صداقت و پیامدهای دروغ را درک کنند. تصاویر رنگی و موقعیت‌های روزمره، کودک را با چالش‌های اخلاقی روبه‌رو می‌کند و راه‌هایی برای انتخاب درست پیش پای او می‌گذارد. همچنین، فعالیت‌های پایانی کتاب فرصتی برای گفتگو و تمرین مهارت‌های اخلاقی در محیط خانواده یا کلاس فراهم می‌کند.

خواندن کتاب راستگویی قدرت من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا، والدین، مربیان و معلمانی که به دنبال آموزش ارزش‌های اخلاقی مانند صداقت و اعتماد هستند، مناسب است. همچنین برای کودکانی که با مسئلهٔ دروغ و اعتماد درگیرند، می‌تواند راهگشا باشد.

فهرست کتاب راستگویی قدرت من است

- معرفی تامی و خانواده‌اش: آشنایی با شخصیت اصلی و فضای داستان. - ماجرای دروغ کوچک: تامی به شوخی به برادرش دروغ می‌گوید و پیامد آن را می‌بیند. - اهمیت اعتماد: نائو دربارهٔ اعتماد و اثرات دروغ توضیح می‌دهد. - رفتار راستگو: نمونه‌ای از راستگویی نائو در برابر مادرشان و واکنش مثبت او. - تمرین صداقت: تامی در موقعیت‌های مختلف تصمیم می‌گیرد راستگو باشد. - تجربهٔ درستکاری: تامی اسباب‌بازی پسربچه‌ای را بازمی‌گرداند و حس خوبی از صداقت پیدا می‌کند. - فعالیت‌های پایانی: کارت بازی راستگویی و تمرین موقعیت‌های اخلاقی برای کودکان.

بخشی از کتاب راستگویی قدرت من است

«یک روز من به دروغ به نائو گفتم: «عروسک خرسی‌ام را گم کرده‌ام.» وقتی که او آن را زیر صندلی پیدا کرد. یعنی جایی که خودم به شوخی پنهانش کرده بودم. دروغ گفتن اصلاً خوب نیست، این بدترین کاری بود که کردی.» روز بعد وقتی به نائو گفتم کلید جعبهٔ گنجم را گم کرده‌ام. نائو حرفم را باور نکرد. چون قبلا دروغ گفته بودم. او گفت: «وقتی یک بار دروغ بگویی، بقیه دیگر حرف تو را باور نمی‌کنند و به تو اعتماد نمی‌کنند.» من به حرف‌های برادرم با دقت گوش کردم چون حرف‌هایش درست و عاقلانه بود. فهمیدم که حتی شوخی‌های کوچک هم می‌توانند به احساسات دیگران صدمه بزنند. آن شب نتوانستم بخوابم و به کارهایی که کرده بودم فکر کردم. با این‌که آن موقع کارم به نظر خودم جالب و خنده‌دار بود، اما با شوخی‌هایم نائو را ناراحت کرده بودم.