کتاب خداحافظی با پستونک مارتینا مولینا + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خداحافظی با پستونک

معرفی کتاب خداحافظی با پستونک

کتاب الکترونیکی «خداحافظی با پستونک» نوشته و تصویرگری «مارتینا مولینا» و ترجمهٔ «عرشیا عالی‌نژاد» با ویراستاری «الهه عین‌بخش» توسط نشر «برکه آبی» منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های کودکانه قرار می‌گیرد و موضوع اصلی آن ترک عادت پستانک در کودکان است. داستان با محوریت یک آهو کوچولو روایت می‌شود که با چالش خداحافظی با پستانک روبه‌روست. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خداحافظی با پستونک

این کتاب تصویری برای کودکان خردسال نوشته شده و به موضوع ترک عادت پستانک می‌پردازد. داستان در فضایی کودکانه و با شخصیت‌پردازی یک آهو کوچولو شکل می‌گیرد که ناگهان متوجه می‌شود پستانکش ناپدید شده است. روایت کتاب با جست‌وجوی آهو کوچولو در نقاط مختلف خانه برای پیدا کردن پستانک همراه است و در این مسیر، کودک با احساسات مختلفی مانند نگرانی، کنجکاوی و هیجان روبه‌رو می‌شود. کتاب با تصویرگری رنگی و جذاب، تلاش می‌کند تجربهٔ خداحافظی با پستانک را برای کودکان ملموس و قابل پذیرش کند. این اثر برای گروه سنی ۳ سال به بالا مناسب است و در قالب داستانی کوتاه و ساده، به والدین و کودکان کمک می‌کند تا با این مرحله از رشد کودکانه راحت‌تر کنار بیایند.

خلاصه کتاب خداحافظی با پستونک

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی آهو کوچولو آغاز می‌شود که به پستانک خود وابسته است. یک شب، آهو کوچولو می‌خوابد و صبح که بیدار می‌شود، متوجه می‌شود پستانکش ناپدید شده است. او با تعجب و نگرانی شروع به جست‌وجو در خانه می‌کند؛ از وان حمام گرفته تا بالای کابینت‌های آشپزخانه و زیر تخت خواب مامان و بابا. در هر مرحله، آهو کوچولو با امید و کنجکاوی به دنبال پستانک می‌گردد اما آن را پیدا نمی‌کند. در نهایت، به جای پستانک، یک هدیه برای او گذاشته شده است که باعث هیجان و شادی آهو کوچولو می‌شود. داستان بدون اشاره به بازگشت پستانک، کودک را با تجربهٔ پذیرش تغییر و مواجهه با احساسات جدید همراه می‌کند.

چرا باید کتاب خداحافظی با پستونک را خواند؟

این کتاب با روایت ساده و تصویرگری جذاب، به یکی از دغدغه‌های رایج والدین و کودکان یعنی خداحافظی با پستانک می‌پردازد. داستان به کودک کمک می‌کند تا با فرآیند ترک عادت آشنا شود و احساسات خود را بهتر درک کند. همچنین والدین می‌توانند از این کتاب به عنوان ابزاری برای شروع گفت‌وگو دربارهٔ تغییرات و رشد کودکانه بهره ببرند.

خواندن کتاب خداحافظی با پستونک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

برای والدینی که فرزند خردسال دارند و با موضوع ترک پستانک روبه‌رو هستند، این کتاب می‌تواند مفید باشد. همچنین برای مربیان مهدکودک و روان‌شناسان کودک که به دنبال منابعی برای آموزش مهارت‌های رشد فردی به کودکان هستند، مناسب است.

فهرست کتاب خداحافظی با پستونک

- آغاز داستان: معرفی آهو کوچولو و وابستگی او به پستانک- گم‌شدن پستانک: آهو کوچولو صبح بیدار می‌شود و متوجه می‌شود پستانکش نیست- جست‌وجو در خانه: تلاش آهو کوچولو برای پیدا کردن پستانک در نقاط مختلف خانه- هدیهٔ جدید: آهو کوچولو به جای پستانک، یک هدیه دریافت می‌کند و با هیجان آن را می‌پذیرداین فصل‌ها روند داستان را از وابستگی تا پذیرش تغییر و مواجهه با احساسات جدید نشان می‌دهند.

بخشی از کتاب خداحافظی با پستونک

«اما یک شب خوابید و وقتی که بیدار شد... وای!!! پستونکش رفته بود. بیاید با هم خانه را بگردیم تا پستونک آهو کوچولو را پیدا کنیم. شاید توی وان حمام؟ بالای کابینت‌های آشپزخانه چطور؟ زیر تخت خواب مامان و بابا نرفته؟ شاید هم توی حیاط باشد. اما یک هدیه برای آهو کوچولو گذاشته شده بود. آهو کوچولو خیلی هیجان‌زده و مشتاق است که بداند هدیه‌اش چیست.»

کاربست نوآوری اجتماعی جهت نیل به مرجعیت علمی
پشت چهره‌‌ی بزک‌کرده
اندیشکده برهان
عوامل رفع مسئولیت کیفری در فقه و حقوق جزا
بهزاد سیاهپوش
انگلیسی برای دانشجویان رشته مدارک پزشكی (۱)
صمد سجادی
زبان تخصصی ارشدان جغرافیا
مختار کرمی
دلم گنجشک شده بود
مرضیه رشیدپور (کیمیا)
پدر پولدار، پدر بی‌ پول (خلاصه کتاب)
رابرت کیوساکی