تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شوکا و خرس کوچولو
معرفی کتاب شوکا و خرس کوچولو
معرفی کتاب شوکا و خرس کوچولو
کتاب الکترونیکی «ماجراهای شوکا و خرس کوچولو» نوشتهٔ احمد مایل با تصویرگری سپیده ایراندوست و ویراستاری زینب رضائی اصل، اثری ویژهٔ کودکان و نوجوانان است که توسط انتشارات بید منتشر شده است. این کتاب داستانی تخیلی و ماجراجویانه را روایت میکند که در آن دوستی، همدلی و شجاعت نقش پررنگی دارند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شوکا و خرس کوچولو
در «ماجراهای شوکا و خرس کوچولو» با دنیایی کودکانه و سرشار از خیالپردازی روبهرو هستیم. داستان در فضایی شکل میگیرد که عروسکها و حیوانات جنگل، همگی شخصیتهایی زنده و فعال دارند و با شوکا، دختر کوچک قصه، همراه میشوند. این کتاب در قالب داستانی ماجراجویانه، به موضوعاتی مانند دوستی، همکاری، شجاعت و اهمیت کار گروهی میپردازد. روایت داستان با زبانی ساده و قابل درک برای کودکان و نوجوانان نوشته شده و تلاش میکند تا با ایجاد موقعیتهای هیجانانگیز، مخاطب را با خود همراه کند. فضای داستان، ترکیبی از واقعیت و خیال است و به کودکان کمک میکند تا با چالشها و ترسهای خود روبهرو شوند و راهحلهایی برای مشکلات پیدا کنند. این اثر در دورهای منتشر شده که توجه به ادبیات کودک و نوجوان و پرداختن به موضوعات تربیتی و اخلاقی اهمیت ویژهای یافته است. نویسنده با بهرهگیری از عناصر فانتزی و شخصیتهای دوستداشتنی، تلاش دارد پیامهایی دربارهٔ همدلی و ایستادگی در برابر سختیها را منتقل کند.
خلاصه کتاب شوکا و خرس کوچولو
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با خوابیدن شوکا در اتاقش و حضور عروسکهایش آغاز میشود. در خواب، شوکا میبیند که شکارچیان خرس کوچولو را اسیر کردهاند و او باید برای نجاتش دست به کار شود. پس از بیدار شدن، متوجه میشود که خرس کوچولو کنار عروسکها نیست و این آغاز ماجراجویی او و دوستانش برای پیدا کردن و آزاد کردن خرس کوچولو است. شوکا با کمک بابا خرسی، بابا تفنگی، غزال و برفی، سفری پرخطر را به دل جنگل آغاز میکند. در این مسیر، با چالشهایی مانند روبهرو شدن با شکارچیان، عبور از جنگل و دشت، و استفاده از نقشه و ابزارهای جادویی روبهرو میشوند. هدهد دانا به آنها شجاعت و زرهای جادویی میدهد تا در برابر خطرات مقاومت کنند. گروه با همکاری و زیرکی، نقشهای برای فریب شکارچیان میکشد و موفق میشود آنها را به دام بیندازد. در نهایت، شوکا و دوستانش حیوانات اسیرشده را آزاد میکنند و خرس کوچولو به آغوش خانوادهاش بازمیگردد. داستان با بازگشت شوکا به واقعیت و بیدار شدن از خواب به پایان میرسد، جایی که درمییابد همهٔ این ماجراها در دنیای خیال او رخ داده است.
چرا باید کتاب شوکا و خرس کوچولو را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی پرهیجان و شخصیتهایی دوستداشتنی، به کودکان و نوجوانان کمک میکند تا اهمیت دوستی، همکاری و شجاعت را درک کنند. داستان، مخاطب را به دنیای خیال میبرد و او را با چالشهایی روبهرو میکند که نیازمند فکر کردن، همدلی و تلاش جمعی است. همچنین، عناصر فانتزی و ماجراجویانه کتاب، جذابیت آن را برای مخاطبان جوان بیشتر میکند و فرصتی برای تقویت تخیل و مهارتهای اجتماعی فراهم میآورد.
خواندن کتاب شوکا و خرس کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستانهای ماجراجویانه و فانتزی علاقه دارند و دوست دارند دربارهٔ دوستی، همدلی و غلبه بر ترسها بخوانند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی با پیامهای تربیتی و اخلاقی هستند، گزینهٔ مناسبی است.
بخشی از کتاب شوکا و خرس کوچولو
«شوکا گفت: «نگران نباش، با هم پیدایش میکنیم.»بابا تفنگی، تفنگ خود را آماده تیراندازی کرد و از ته دل خندید و گفت:«نترس بابا خرسی. خودت خوب میدانی که ما تو را دوست داریم و خرس کوچولو توی دل ما جا دارد.»شوکا به بابا خرسی نگاه کرد و او را نوازش کرد. شوکا گفت:«نترس بابا خرسی، بچهات را نجات میدهیم، من میروم تا غذاها و وسایلی که نیاز داریم را بردارم و در کولهپشتی خودم قرار دهم. شما هم حاضر باشید تا به جنگل برویم، بابا تفنگی شما هم بیا.»بابا تفنگی فشنگهای تفنگش را برداشت و لباس آدم بزرگها را پوشید و به شوکا گفت:«من که آماده هستم.»بابا تفنگی، تفنگش را به کمربندی که داشت وصل کرد و راهی شد. بابا خرسی در کنار او راه افتاد. آنها از خیابانها عبور کردند و به جنگل رسیدند. شوکا مواظب بابا خرسی بود که از آنها عقب نیفتد. آنها به راه خودشان ادامه دادند تا اینکه خسته شدند و در سایه درختی نشستند. شوکا نان و پنیر خورد و به بابا خرسی عسل داد. شوکا گفت:«من رایانکم را با خودم آوردم تا از داخل آن نقشه راه را مشاهده کنم تا بفهمم که از کدام راه باید برویم؛ قبل از اینکه شکارچیان از جنگل خارج شوند، خرس کوچولو را آزاد کنیم. پس حرکت کنیم.»