کتاب شوکا و خرس کوچولو احمد مایل + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:احمد مایل
انتشارات:نشر بید
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب شوکا و خرس کوچولو

کتاب شوکا و خرس کوچولو، نوشته احمد مایل، داستانی کودکانه است که توسط انتشارات بید منتشر شده است. این کتاب داستانی تخیلی و ماجراجویانه را روایت می‌کند که در آن دوستی، همدلی و شجاعت نقش پررنگی دارند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شوکا و خرس کوچولو

کتاب شوکا و خرس کوچولو در قالب داستانی ماجراجویانه، به موضوعاتی مانند دوستی، همکاری، شجاعت و اهمیت کار گروهی می‌پردازد. احمد مایل، داستان را با زبانی ساده و برای کودکان نوشته؛ همچنین تلاش کرده است تا با ایجاد موقعیت‌های هیجان‌انگیز، مخاطب را با خود همراه کند. فضای داستان، ترکیبی از واقعیت و خیال است و به کودکان کمک می‌کند تا با چالش‌ها و ترس‌های خود روبه‌رو شوند و راه‌حل‌هایی برای مشکلات پیدا کنند. این اثر در دوره‌ای منتشر شده که توجه به ادبیات کودک و نوجوان و پرداختن به موضوعات تربیتی و اخلاقی در داستان‌ها، اهمیت ویژه‌ای یافته است. نویسنده با بهره‌گیری از عناصر خیالی و شخصیت‌های دوست‌داشتنی، پیام‌هایی را درباره‌ی همدلی و ایستادگی در برابر سختی‌ها به مخاطب منتقل می‌کند.

خلاصه داستان شوکا و خرس کوچولو

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با خوابیدن شوکا در اتاقش و حضور عروسک‌هایش آغاز می‌شود. شوکا خواب می‌بیند که شکارچیان خرس کوچولو را اسیر کرده‌اند و او باید برای نجاتش دست‌به‌کار شود. شوکا پس از بیدارشدن متوجه می‌شود که خرس کوچولو کنار عروسک‌ها نیست و این آغاز ماجراجویی او و دوستانش برای پیدا‌کردن و آزادکردن خرس کوچولو است. شوکا با کمک بابا خرسی، بابا تفنگی، غزال و برفی، سفری پرخطر را به دل جنگل آغاز می‌کند. در این مسیر، با چالش‌هایی مانند مقابله با شکارچیان، عبور از جنگل و دشت و استفاده از نقشه و ابزارهای جادویی روبه‌رو می‌شوند. هدهد دانا به آن‌ها شجاعت و زره‌ای جادویی می‌دهد تا در برابر خطرات مقاومت کنند.

گروه با همکاری یکدیگر، نقشه‌ای برای فریب شکارچیان می‌کشند و موفق می‌شوند آن‌ها را به دام بیندازند. در نهایت، شوکا و دوستانش حیوانات اسیرشده را آزاد می‌کنند و خرس کوچولو به آغوش خانواده‌اش بازمی‌گردد. داستان با بازگشت شوکا به واقعیت و بیدارشدن او از خواب به پایان می‌رسد، لحظه‌ای که درمی‌یابد همه‌ی این ماجراها در دنیای خیال او رخ داده‌اند.

چرا باید کتاب شوکا و خرس کوچولو را خواند؟

این کتاب با روایت ماجرایی پرهیجان و شخصیت‌هایی دوست‌داشتنی به مخاطبان کمک می‌کند تا اهمیت دوستی، همکاری و شجاعت را درک کنند. داستان، مخاطب را به دنیای خیال می‌برد و او را با چالش‌هایی روبه‌رو می‌کند که نیازمند تأمل، همدلی و تلاش جمعی است؛ همچنین عناصر خیالی و فانتزی کتاب، جذابیت آن را برای مخاطبان جوان بیشتر می‌کند و فرصتی برای تقویت تخیل و مهارت‌های اجتماعی فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب شوکا و خرس کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر برای کودکانی مناسب است که به داستان‌های ماجراجویانه و فانتزی علاقه دارند؛ همچنین برای والدین و مربیانی که به‌دنبال داستان‌هایی با پیام‌های تربیتی و اخلاقی هستند، گزینه‌ی خواهد بود.

بخشی از کتاب شوکا و خرس کوچولو

«شوکا گفت: «نگران نباش، با هم پیدایش می‌کنیم.» بابا تفنگی، تفنگ خود را آماده تیراندازی کرد و از ته دل خندید و گفت: «نترس بابا خرسی. خودت خوب می‌دانی که ما تو را دوست داریم و خرس کوچولو توی دل ما جا دارد.» شوکا به بابا خرسی نگاه کرد و او را نوازش کرد. شوکا گفت: «نترس بابا خرسی، بچه‌ات را نجات می‌دهیم، من می‌روم تا غذاها و وسایلی که نیاز داریم را بردارم و در کوله‌پشتی خودم قرار دهم. شما هم حاضر باشید تا به جنگل برویم، بابا تفنگی شما هم بیا.» بابا تفنگی فشنگ‌های تفنگش را برداشت و لباس آدم بزرگ‌ها را پوشید و به شوکا گفت: «من که آماده هستم.» بابا تفنگی، تفنگش را به کمربندی که داشت وصل کرد و راهی شد. بابا خرسی در کنار او راه افتاد. آنها از خیابان‌ها عبور کردند و به جنگل رسیدند. شوکا مواظب بابا خرسی بود که از آنها عقب نیفتد. آنها به راه خودشان ادامه دادند تا اینکه خسته شدند و در سایه درختی نشستند. شوکا نان و پنیر خورد و به بابا خرسی عسل داد.»