معرفی و دانلود کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آنان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه

کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه نوشتهٔ فروغ دریابر است و انتشارات آنان آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان فرانسه است.

درباره کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه

کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه، نوشته فروغ دریابُر است و انتشارات آنان، آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل جملات قصار ، انگیزشی و زیباست که توسط فروغ دریابر نوشته و به زبان فرانسه ترجمه شده است.

خواندن کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به علاقه‌مندان به جملات تاثیرگذار و کتاب‌های به زبان فرانسه پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مطالب آموزنده به زبان فرانسه با ترجمه
تعداد صفحه‌ها:۷۰ صفحه
قیمت کتاب:۳۵۰۰۰ تومان

دکتر آرش نوروزی ایران زاد
۱۴۰۳/۰۵/۲۴

با اینکه سطح آگاهی بنده از زبان بی نظیر فرانسه، خیلی پایین است و آنچه در سالهای نوجوانی، آموخته بوده ام فراموش شده ولی واقعا لذت بردم و بسیار قدردان و سپاسگزارم.

Vida twin
۱۴۰۴/۰۵/۲۵