کتاب دریایی ها
معرفی کتاب دریایی ها
کتاب دریایی ها نوشته لیلا خزایی و با تصویرگری صدیقه شکرریزیان توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه دربارهی حیوانات دریایی است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شده و برای گروه سنی ۴ سال به بالا مناسب است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دریایی ها
کتاب دریاییها مجموعهای از شعرهای کوتاه و کودکانه است. هر شعر به یکی از موجودات دریایی اختصاص دارد. کتاب با زبانی کودکانه و تصویرگری رنگی تلاش میکند دنیای زیر آب را به شکلی ملموس و سرگرمکننده به کودکان معرفی کند. هر شعر، ویژگیها و رفتارهای یک حیوان دریایی را توصیف میکند و کودکان را با تنوع زیستی دریاها آشنا میسازد. این اثر در قالب شعر و تصویر، به شناخت حیوانات دریایی و ایجاد علاقه به محیط زیست دریایی کمک میکند. کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. فضای کتاب شاد و پرتحرک است و هر صفحه با شعر و تصویر، کودک را به کشف دنیای تازهای دعوت میکند.
چرا باید کتاب دریایی ها را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و تصاویر رنگی، دنیای حیوانات دریایی را به زبانی ساده و قابللمس برای کودکان بازگو میکند. آشنایی با ویژگیهای هر حیوان، تقویت تخیل و ایجاد علاقه به محیط زیست از دستاوردهای مطالعهی این مجموعه است؛ همچنین ریتم و قافیهی شعرها به رشد زبانی و شنیداری کودکان کمک میکند و تصاویر جذاب، توجه آنها را به خود جلب میکند.
خواندن کتاب دریایی ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدین و مربیانی که بهدنبال معرفی حیوانات دریایی به کودکان هستند و علاقهمندان به شعر کودکانه مناسب است؛ همچنین برای کودکانی انتخاب خوبی خواهد بود که به دنیای حیوانات و محیط زیست علاقه دارند.

این کتاب نوشته که مناسب بچههاست، ولی من دانلود کردم که خودم بخونم😂🦖 خیلی خوب بود، دوستش داشتم.
برا دختر ۶ ساله ام خوندم دوست داشت
خیلی قشنگ بود کتاب قشنگ و اموزنده واسه گروه الف و ب خوبه