تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب هنر رویایی من
معرفی کتاب هنر رویایی من
معرفی کتاب هنر رویایی من
کتاب الکترونیکی «هنر رویایی من» (تنظیم و پژوهش: اصغر رسولی) اثری پژوهشی دربارهٔ نویسندگی و هنر نگارش است که توسط «اصغر رسولی» گردآوری و تنظیم شده و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی تاریخچه خط، چیستی قلم، جایگاه نویسندگی و اصول هنر نویسندگی میپردازد و با رویکردی تحلیلی و آموزشی، مخاطب را با مبانی و مهارتهای نویسندگی آشنا میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هنر رویایی من
«هنر رویایی من» اثری پژوهشی است که به بررسی سیر تحول خط و نویسندگی از دوران باستان تا امروز میپردازد. کتاب با نگاهی تاریخی آغاز میشود و به نقش خط در شکلگیری تمدنها و انتقال دانش اشاره دارد. سپس به چیستی قلم و جایگاه آن در فرهنگ و دین، بهویژه در سنت اسلامی، میپردازد و اهمیت قلم را در انتقال اندیشهها و ارزشهای انسانی برجسته میکند. بخشهای بعدی کتاب به تعریف نویسندگی، تفاوت نویسنده با مولف و نگارنده، و اصول و مهارتهای لازم برای نویسندهشدن اختصاص یافته است. نویسنده با بهرهگیری از منابع مختلف و نقلقولهایی از بزرگان ادب و دین، تلاش میکند تصویری جامع از هنر نویسندگی و نقش آن در رشد فردی و اجتماعی ارائه دهد. این کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به مهارتهای نگارشی و تولید محتوا اهمیت زیادی یافته است و میتواند برای علاقهمندان به نویسندگی و پژوهشگران حوزه ادبیات مفید باشد.
خلاصه کتاب هنر رویایی من
کتاب «هنر رویایی من» با مروری بر تاریخ خط و نوشتار آغاز میشود و نشان میدهد که چگونه انسانهای اولیه با نقاشیهای غارها نخستین گامها را در مسیر ثبت افکار و وقایع برداشتند. سپس به اختراع خط در تمدنهای سومر، مصر، چین و دیگر نقاط جهان پرداخته و نقش خط را در ثبت تاریخ و انتقال فرهنگها بررسی میکند. کتاب به اهمیت قلم در فرهنگ اسلامی اشاره دارد و جایگاه آن را در قرآن و احادیث مورد توجه قرار میدهد. در ادامه، نویسندگی به عنوان هنری معرفی میشود که بر سه پایهٔ خوب حسکردن، خوب اندیشیدن و خوب نوشتن استوار است. تفاوت میان نویسنده، نگارنده و رونویسنده شرح داده میشود و تأکید میشود که نویسنده کسی است که با دیدگاهی نو و نگارشی تازه، پیام خود را منتقل میکند. بخشهای بعدی کتاب به اصول نویسندگی میپردازد؛ از آزادانه اندیشیدن و ایدهیابی تا برنامهریزی برای نگارش، تعیین اهداف روزانه، تحلیل نمونههای مشابه، تحقیق و بازنویسی. نویسنده توصیه میکند که نویسندگی نیازمند ثبات قدم، تمرین و پذیرش بازخورد است و مراحل مختلف نوشتن کتاب را با مثالها و راهنماییهای کاربردی توضیح میدهد. در نهایت، کتاب بر اهمیت صداقت، خلاقیت و مسئولیت اجتماعی نویسنده تأکید دارد و نویسندگی را ابزاری برای بیان افکار، انتقال تجربهها و تأثیرگذاری بر جامعه میداند.
چرا باید کتاب هنر رویایی من را خواند؟
این کتاب با رویکردی تحلیلی و آموزشی، به مخاطب کمک میکند تا با تاریخچه خط و نویسندگی، جایگاه قلم در فرهنگ و دین، و مهارتهای لازم برای نویسندهشدن آشنا شود. «هنر رویایی من» علاوه بر ارائه اطلاعات تاریخی و فرهنگی، راهکارهایی برای ایدهیابی، برنامهریزی و تقویت مهارتهای نگارشی ارائه میدهد و میتواند برای کسانی که به دنبال ارتقای تواناییهای نویسندگی خود هستند، منبعی مفید باشد.
خواندن کتاب هنر رویایی من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به نویسندگی، دانشجویان و پژوهشگران حوزه ادبیات و علوم انسانی، و افرادی که به دنبال یادگیری اصول و مهارتهای نگارش هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه تولید محتوا، بیان افکار و انتقال تجربهها را دارند، میتواند راهنمایی کاربردی باشد.
فهرست کتاب هنر رویایی من
- فصل اول: سرآغاز نوشتن و تاریخچه آن به بررسی پیدایش خط، نقش نقاشیهای غارها و سیر تحول نوشتار در تمدنهای باستانی میپردازد.- فصل دوم: تاریخچه اختراع خط روند اختراع خط در سومر، مصر، چین و دیگر تمدنها و تأثیر آن بر ثبت تاریخ و فرهنگ را شرح میدهد.- فصل سوم: چیستی قلم و هنر نویسندگی به تعریف قلم، جایگاه آن در دین اسلام، ارزش و فلسفه وجودی قلم و تفاوت نویسنده، نگارنده و رونویسنده میپردازد.- فصل چهارم: اصول هنر نویسندگی اصول و مراحل نویسندگی از ایدهیابی تا نگارش و بازنویسی، برنامهریزی، تحقیق و تحلیل نمونههای مشابه را آموزش میدهد.
بخشی از کتاب هنر رویایی من
«هدف هنر نه وضع قانون و نه قدرتطلبی است. وظیفه هنر، درک کردن است. هیچ اثر نبوغآمیزی بر کینه و تحقیر استوار نیست. هنرمند یک سرباز بشریت است و نه فرمانده، او قاضی نیست بلکه از قید قضاوت آزاد است. او نماینده دائمی نفوس زندگان است تا با قدرت قلم خود حرف دل همنوعان خود را بر روی کاغذ بیاورد. هنر نوعی رستگاری است. ما را از خواستن، یعنی درد و رنج، آزادی میبخشد. هنر نمایانگر واقعی ظریفترین احساسات ما است که تصاویر و نگاههای ما را بر هر چیزی دلربا میکند. هر علمی به عنوان فلسفه آغاز و به عنوان هنر پایان مییابد. ما در قانون خود به هنرمندان کمک میکنیم که در عرصه نویسندگی بدرخشند و خود را همچون پرندهای آزاد در آسمان رویاهای زیبای خود به پرواز در آیند.»