کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن استن برنستین + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر رمز
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

معرفی کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

کتاب الکترونیکی «خرس‌ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن» نوشتهٔ استن برنستین و جن برنستین با ترجمهٔ فلورا وجدانی و تصویرگری کامبیز خالقی، توسط موسسه آموزشی و فرهنگی ادب و دانش ماخ منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ ادبیات کودک قرار می‌گیرد و داستانی دربارهٔ مشارکت‌پذیری و دوستی میان خرس‌ها را روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

داستان «خرس‌ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن» در فضایی کودکانه و صمیمی شکل می‌گیرد و به موضوعاتی مانند دوستی، تقسیم کردن وسایل و اهمیت همکاری میان کودکان می‌پردازد. نویسندگان این کتاب، «استن برنستین» و «جن برنستین»، با خلق شخصیت‌هایی دوست‌داشتنی از دنیای خرس‌ها، تلاش کرده‌اند مفاهیمی مانند بخشندگی و مشارکت را به زبان ساده و قابل لمس برای کودکان بیان کنند. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای است که هر جلد آن به یکی از مهارت‌های اجتماعی و رفتاری می‌پردازد. فضای داستان، روستایی شاد و پر از بازی و تعامل است که کودکان را با موقعیت‌های روزمره و چالش‌های روابط دوستانه آشنا می‌کند. کتاب در سال ۱۳۹۸ منتشر شده و همچنان برای خانواده‌ها و مربیان کودک جذابیت دارد.

خلاصه کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی یک خرس کوچک آغاز می‌شود که اسباب‌بازی‌های زیادی دارد و علاقه‌ای به قرض‌دادن آن‌ها به دیگران ندارد. او فکر می‌کند همهٔ وسایل فقط باید برای خودش باشد و تمایلی به تقسیم‌کردن آن‌ها با خواهر یا دوستانش ندارد. اما با گذشت زمان و مشاهدهٔ بازی‌های گروهی و شادی دیگر خرس‌ها، کم‌کم متوجه می‌شود که لذت بازی و دوستی زمانی بیشتر می‌شود که وسایلش را با دیگران به اشتراک بگذارد. در طول داستان، خرس کوچک با خواهرش و دیگر دوستانش بازی می‌کند و یاد می‌گیرد که قرض‌دادن وسایل نه تنها باعث خوشحالی دیگران می‌شود، بلکه خودش هم از این کار لذت می‌برد. در نهایت، همهٔ خرس‌ها با هم بازی می‌کنند و دوستی و همکاری میان آن‌ها تقویت می‌شود.

چرا باید کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن را خواند؟

این کتاب با داستانی ساده و قابل درک، به کودکان می‌آموزد که تقسیم‌کردن وسایل و همکاری با دیگران می‌تواند تجربه‌های شاد و جدیدی را به همراه داشته باشد. روایت داستان از زاویهٔ دید یک کودک، باعث می‌شود بچه‌ها به راحتی با شخصیت‌ها همذات‌پنداری کنند و اهمیت مشارکت و دوستی را درک کنند. همچنین، والدین و مربیان می‌توانند از این کتاب برای آموزش مهارت‌های اجتماعی به کودکان بهره ببرند.

خواندن کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که در حال یادگیری مهارت‌های اجتماعی و روابط دوستانه هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و معلمان کودک می‌توانند از آن برای آموزش مفاهیمی مانند مشارکت، دوستی و بخشندگی استفاده کنند.

فهرست کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

- معرفی خرس کوچک و اسباب‌بازی‌هایش: داستان با معرفی شخصیت اصلی و علاقهٔ او به اسباب‌بازی‌هایش آغاز می‌شود.- بازی‌های گروهی و چالش تقسیم وسایل: خرس کوچک با خواهر و دوستانش روبه‌رو می‌شود و با چالش قرض‌دادن وسایل مواجه می‌شود.- یادگیری اهمیت همکاری: خرس کوچک متوجه می‌شود که همکاری و تقسیم وسایل باعث شادی بیشتر می‌شود.- نتیجه‌گیری و دوستی: داستان با تقویت دوستی و همکاری میان خرس‌ها به پایان می‌رسد.

بخشی از کتاب خرس ها چیزهاشون رو به هم قرض میدن

«همه‌ی این اسباب‌بازی‌ها مال من هستن، مال فور خور... اما مامان هر روز می‌گه که دیگه وقتشه که اون‌ها رو به روست‌هات هم بدی. اما برای من مهم نیست! من هیچ وقت اسباب‌بازی‌هام رو به کسی نمی‌دم... من با فورش بازی می‌کنم، همه‌ی اون‌ها مال خودمه... ولی توی این عرف مهربانانه نیست... این کار من درسته؟ یه خرس خوب فقط باید به فکر خودش باشه؟ اما من بعداً فهمیدم که خیلی از خوبی‌ها توی تقسیم کردن چیزها با روستای فرسی اتفاق می‌افته. بازی کردن با اسباب‌بازی‌ها وقتی با بقیه تقسیم می‌کنی خیلی بیشتر خوش می‌گذره. ما وقتی با همدیگه بازی‌های جالب می‌کنیم، قشنگ‌تر بازی می‌کنیم. یه وقتایی می‌ریم تو باغچه‌های خونه‌های هم بازی می‌کنیم و با بقیه خرس‌های جدید آشنا می‌شیم. اینجوری تعدادمون هی بیشتر و بیشتر و بیشتر می‌شه!»