کتاب ریزه میزه های جنگلی فائزه دهقان + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ریزه میزه های جنگلی

کتاب ریزه میزه های جنگلی

معرفی کتاب ریزه میزه های جنگلی

معرفی کتاب ریزه میزه های جنگلی

کتاب الکترونیکی «ریزه میزه‌های جنگلی» نوشتهٔ فائزه دهقان و با تصویرگری «پروانه خزایی» توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر کودکانه به دنیای حشره‌ها می‌پردازد و با تصاویر رنگی و جذاب، مخاطبان خردسال را با زندگی و ویژگی‌های حشرات مختلف آشنا می‌کند. موضوع اصلی کتاب شعر کودکانه دربارهٔ حشره‌هاست و برای گروه سنی کودک مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ریزه میزه های جنگلی

«ریزه میزه‌های جنگلی» مجموعه‌ای از اشعار کودکانه است که هر شعر به یکی از حشرات جنگلی اختصاص دارد. کتاب با زبانی کودکانه و تصویرگری‌های رنگارنگ، تلاش می‌کند دنیای کوچک و پرجنب‌وجوش حشرات را به تصویر بکشد. هر شعر، ویژگی‌ها و رفتارهای یک حشره را روایت می‌کند و کودکان را با زندگی روزمره و نقش این موجودات در طبیعت آشنا می‌سازد. این اثر در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و با توجه به فضای شاد و آموزنده‌اش، می‌تواند برای آشنایی کودکان با محیط زیست و موجودات کوچک پیرامونشان مفید باشد. کتاب در قالبی کوتاه و مصور ارائه شده و برای مطالعهٔ گروه سنی کودک طراحی شده است.

چرا باید کتاب ریزه میزه های جنگلی را خواند؟

این کتاب با شعرهای کوتاه و تصاویر رنگی، دنیای حشرات را برای کودکان ملموس و جذاب می‌کند. آشنایی با زندگی حشرات از زاویه‌ای کودکانه، باعث می‌شود کودکان نسبت به محیط زیست و موجودات کوچک پیرامون خود کنجکاوتر شوند. همچنین، شعرهای کتاب می‌تواند به تقویت زبان و تخیل کودکان کمک کند و آن‌ها را به دنیای شعر و ادبیات علاقه‌مند سازد.

خواندن کتاب ریزه میزه های جنگلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«ریزه میزه‌های جنگلی» برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی مناسب است؛ به‌ویژه برای کودکانی که به طبیعت، حشرات و شعر علاقه دارند یا والدینی که می‌خواهند فرزندانشان را با محیط زیست و موجودات کوچک آشنا کنند.

فهرست کتاب ریزه میزه های جنگلی

- مورچه: معرفی زندگی و کارهای روزمرهٔ مورچه در قالب شعر.- هزارپا: توصیف ظاهر و حرکت هزارپا و نقش او در طبیعت.- عنکبوت: روایت ساختن تار و شکار کردن طعمه توسط عنکبوت.- کفشدوزک: اشاره به ظاهر خال‌خالی و پرواز کفشدوزک روی گل‌ها.- کرم شب‌تاب: شرح نورافشانی کرم شب‌تاب و جشن شبانهٔ حشرات.هر فصل با شعری کوتاه و تصویرگری مرتبط، دنیای یک حشره را به تصویر می‌کشد و ویژگی‌های خاص او را برای کودکان توضیح می‌دهد.

بخشی از کتاب ریزه میزه های جنگلی

«پر می‌رن همیشه، رو پرکه و رودخونهپا پاهای بزرگم قشنگم و تمومهدشمن من قورباغه‌س، پا اون پنهون می‌ارمهر چقدم در می‌رم، پی‌ام می‌گرده اون بازهم گلو می‌مکم، پاهاش عسل می‌سازمبه این همه حرفهٔ خودم چقد می‌نازمیه کارگر هستم تو جنگل و تو دشتمگرد گلامی چسبیده به پاها و به مشتمدست و پاهام زیادن، بهم می‌گن هزارپاخونه‌م جای بلنده، رو برگا و درختا»

۱۴۰۴/۰۳/۲۳

کتاب قشنگی بود شعراشم خوب بود توصیه میکنم