کتاب کد بنیادی کیهان
معرفی کتاب کد بنیادی کیهان
کتاب کد بنیادی کیهان (The Basic Code of the Universe) نوشته ماسیمو سیترو، نقش میدانهای اطلاعاتی و الکترومغناطیسی را در ساختار و رفتار جهان، حیات و پزشکی بررسی میکند و مفاهیمی از فیزیک نوین، زیستشناسی، فلسفه و معنویت را به هم پیوند میزند. کتاب این ایده را دنبال میکند در جهان کد یا میدانی اطلاعاتی وجود دارد که همهی اجسام و موجودات را به هم متصل میکند و نقش مهمی در سازماندهی و هویتبخشی به همهچیز دارد. انتشارات اشراقیه این کتاب را با ترجمه احمد حسین اوزار منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کد بنیادی کیهان
کتاب کد بنیادی کیهان نوشته ماسیمو سیترو، اثری است که در مرزهای دانش فیزیک، زیستشناسی، پزشکی و فلسفه حرکت میکند و تلاش دارد تصویری نو از ماهیت واقعیت و ارتباطات پنهان در جهان ارائه دهد. سیترو با بهرهگیری از پژوهشهای دانشمندانی چون روپرت شلدریک، ریچارد گربر و ماسارو ایموتو، به بررسی نقش میدانهای اطلاعاتی و الکترومغناطیسی در شکلگیری حیات، هویت اجسام و حتی درمانهای پزشکی میپردازد.
کتاب کد بنیادی کیهان به مفاهیمی مانند میدان آکاشیک، حافظهی آب، پزشکی ارتعاشی و نظریههای کوانتومی اشاره میکند و با روایتی میانرشتهای، مخاطب را به تأمل دربارهی پیوند علم و معنویت دعوت میکند. در کنار مباحث نظری، ماسیمو سیترو به کاربردهای عملی این ایدهها در پزشکی و سلامت نیز میپردازد و تلاش میکند نشان دهد که چگونه میدانهای اطلاعاتی میتوانند بر بدن و ذهن انسان اثرگذار باشند.
خلاصه کتاب کد بنیادی کیهان
پیام اصلی کتاب کد بنیادی کیهان بر این ایده استوار است که در پسِ جهان مادی، یک کد یا میدان اطلاعاتی بنیادین وجود دارد که همهی اجسام، موجودات زنده و حتی مواد معدنی را به هم متصل میکند. سیترو با مرور تاریخ علم و فلسفه، از ارسطو و نیوتن تا نظریههای کوانتومی و میدان آکاشیک، نشان میدهد که ماده و انرژی تنها ابعاد آشکار واقعیت نیستند، بلکه اطلاعات و الگوهای نامرئی نیز نقشی اساسی در سازماندهی و هویتبخشی به اجسام دارند.
کتاب به بررسی نقش میدانهای الکترومغناطیسی و اطلاعاتی در شکلگیری ساختارهای زیستی، فرایندهای درمانی و حتی ارتباطات احساسی و ذهنی میپردازد. ایدههایی مانند حافظهی آب، انتقال فرکانسهای دارویی و میدانهای مورفوژنتیک، به عنوان نمونههایی از این نظم پنهان مطرح میشوند. نویسنده تاکید میکند که بسیاری از پدیدههای زیستی و فیزیکی را نمیتوان صرفاً با قوانین کلاسیک توضیح داد و باید به نقش اطلاعات و میدانهای نامرئی توجه کرد.
در نهایت، کتاب مخاطب را به بازاندیشی دربارهی جایگاه انسان در کیهان و امکانهای نوین برای سلامت و درمان دعوت میکند.
چرا باید کتاب کد بنیادی کیهان را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب مفاهیم علمی، فلسفی و معنوی، پرسشهایی را مطرح میکند که ذهن بسیاری از پژوهشگران و علاقهمندان به علوم طبیعی را به خود مشغول کرده است. مطالعهی این اثر میتواند افقهای تازهای دربارهی نقش اطلاعات، میدانهای نامرئی و ارتباطات پنهان در جهان پیش روی مخاطب بگذارد و او را به تأمل دربارهی امکانهای نوین در پزشکی و سلامت بر اساس یافتههای نوین علمی و نظری دعوت کند.
خواندن کتاب کد بنیادی کیهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهی این متن به علاقهمندان به فیزیک نوین، زیستشناسی، پزشکی جایگزین و فلسفهی علم پیشنهاد میشود. همچنین پژوهشگران میانرشتهای و دانشجویان علوم پایه نیز میتوانند از مباحث کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب کد بنیادی کیهان
«در کوران پژوهشها، سالهای زیادی را در آزمایشگاه سپری کردم در نتیجه صرف وقت و کنکاش توانستم فهم و استنباطی از راز ماده بهدست آورم. من کشف کردم که جهان پر از کدها و رمزهایی است که ماهیت و بنیان اشیاء و چیزها را نخست تدوین و تعریف کرده و سپس به آن شکل میبخشد پا آگاهی میبخشد و اطلاعرسانی میکند. اطلاعرسانی در درجه اول بهمعنای "ایجاد فرم یا پیکر" ماده است و بهنظر میرسد این کدها نقش مهمی در معماری پیکرها و اجسام دارند: از جمله تعیین ساختان ویژگیها، کیفیت و عملکرد آنها. این کدها همچنین تنظیم رشد و تکامل را بهعهده درد برای سادهسازی مطلب شما میتوانید این کدها را چیزی شبیه بارکد یا اثر انگشت در نظر بگیرید.
در این لحظه میخواهم اطلاعات و نکات جذابی را که در مورد این کدها آموختهام، با شما به اشتراک بگذارم، در بدو امر باید یادآوری کنم که من این کدها را "کدهای بنیادی" (basic codes) مینامم. این کدها در هر شرایط و سطحی از واقعیت نقش بازی میکنند، چه به عنوان یک ماتریکس، و چه به عنوان یک سیستم تنظیمکننده و یا یک وسیله ارتباطی در سراسر جهان وارد عمل میشوند و حضور خود را عملاً نشان میدهد.»