تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب رباعی های من
معرفی کتاب رباعی های من
معرفی کتاب رباعی های من
کتاب الکترونیکی «رباعیهای من» (مجموعه رباعی) اثر «لیلا دهقان حسینآبادی» و با ترجمه و نشر «انتشارات حسن رسولی» مجموعهای از رباعیهای معاصر فارسی است که در سال ۱۴۰۴ منتشر شده است. این کتاب در دستهبندی شعر فارسی معاصر قرار میگیرد و تلاش دارد با زبان و تصویرهای تازه، دغدغهها و احساسات شاعر را در قالب رباعی بیان کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رباعی های من
«رباعیهای من» مجموعهای از سرودههای «لیلا دهقان حسینآبادی» است که در قالب رباعی، به موضوعات متنوعی چون عشق، طبیعت، دغدغههای اجتماعی و تجربههای شخصی میپردازد. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر معاصر فارسی همچنان به دنبال یافتن صداهای تازه و بیان احساسات فردی و جمعی است. شاعر در این مجموعه، با بهرهگیری از عناصر سنتی رباعی و ترکیب آن با نگاه امروزی، تلاش میکند پلی میان گذشته و حال بزند. در کنار مضامین عاشقانه، اشاراتی به مسائل اجتماعی، امید، رنج، و زیباییهای زندگی روزمره نیز دیده میشود. این کتاب نمونهای از تلاش شاعران معاصر برای بازآفرینی قالبهای کلاسیک در فضای امروز است و میتواند برای علاقهمندان به شعر کوتاه و رباعی، تجربهای متفاوت رقم بزند.
چرا باید کتاب رباعی های من را خواند؟
این مجموعه رباعی، فرصتی برای آشنایی با نگاه و زبان یک شاعر معاصر است که دغدغههای فردی و اجتماعی را در قالبی کوتاه و موجز بیان میکند. خواندن این کتاب میتواند الهامبخش باشد برای کسانی که به دنبال لمس احساسات و تجربههای انسانی در قالب شعر کوتاه هستند. همچنین، تنوع موضوعی و تصویرسازیهای شاعرانه، مخاطب را با دنیایی از عواطف و اندیشهها روبهرو میکند که در هر رباعی، جلوهای تازه مییابد.
خواندن کتاب رباعی های من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر فارسی، بهویژه دوستداران رباعی و قالبهای کوتاه شعری مناسب است. همچنین کسانی که به دنبال تجربههای تازه در شعر معاصر و بیان احساسات و دغدغههای روزمره در قالبی موجز هستند، میتوانند از این مجموعه بهره ببرند.
فهرست کتاب رباعی های من
این کتاب یک مجموعه شعر است و ساختار آن مبتنی بر رباعیهای مستقل است که هرکدام موضوع و فضای خاص خود را دارند. عناوین مشخصی برای فصلها وجود ندارد و هر رباعی بهعنوان یک قطعه مستقل ارائه شده است. موضوعات اصلی شامل عشق، طبیعت، امید، رنج، دغدغههای اجتماعی و تجربههای شخصی شاعر است که در سراسر کتاب پراکندهاند و خواننده میتواند با هر رباعی، به دنیایی تازه وارد شود.
بخشی از کتاب رباعی های من
«این کوزه که میبینی غمگین دلشاز چشمه و آب و سبزه چرکین دلشبیچاره داشت لک زده بر قطرهی آبیدر گوشهی ویترین پر از کین دلشیک شب تو مرا کنج دلت دعوت کنفنجان بتکان فال مرا رجعت کنتلخی دهان را به شبی شربت کندر حلقهی خوبان غزلی جاماندستاین شعر دگر رونق و بازار نداشت»