کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی
معرفی کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی
کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی نوشتهٔ علیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی) است. انتشارات نظری این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی
کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی مجموعهای شعر فارسی عاشقانه سروده علیرضا هاشمینیا است. این کتاب شامل ۸۲۲ صفحه شعر در قالب های گوناگون مانند غزل، قصیده و دوبیتی است و مضامین مختلف عشق، دلتنگی، وصال و فراق را در بر می گیرد. اشعار با زبانی احساسی و شورانگیز، حالات و تجربیات عاشقانه را به تصویر می کشند و به بیان احساسات عمیق انسانی در مواجهه با عشق میپردازند. این اثر، تلاشی است برای ثبت و جاودانه سازی لحظات و احساسات ناب عاشقانه در قالب کلمات آهنگین و دلنشین.
خواندن کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به دوستداران شعر فارسی، به ویژه علاقه مندان به اشعار عاشقانه، پیشنهاد می شود. افرادی که به دنبال بیان هنرمندانه احساسات و تجربیات عاشقانه خود هستند، می توانند در این مجموعه شعر، همذات پنداری کرده و لذت ببرند. همچنین، این کتاب می تواند منبع الهام بخش برای شاعران و نویسندگان جوان باشد و آنها را در خلق آثار ادبی با مضامین عاشقانه یاری دهد. علاوه بر این، افرادی که در جستجوی آرامش و تسکین روحی از طریق شعر هستند، می توانند از خواندن این اشعار بهره مند شوند.
بخشی از کتاب هزار شعر عاشقانه از دلنشین شالی
که شوري پر ز احساس خوش و مستانه می خواهد
شراب روي تو لبریز باشد در خم وصلت
ولی اکنون دل من بهر می پیمانه می خواهد
نگر بر (دلنشین) عاشق و شیدا و مجنونت
که از هجران رویت بوسه ی مستانه می خواهد"