تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
معرفی کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
معرفی کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
کتاب الکترونیکی «نوزده نقابی که مردم به چهره میزنند (چگونه پشت نقابها را ببینیم: کشف احساسات و هویت خود، تقویت ارتباطات و آرامش درونی)» نوشتهٔ برایان باسترفیلد با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و مونا حضرتی و نشر زمان تغییر، به بررسی نقش نقابهای روانی و اجتماعی در زندگی انسان میپردازد. این اثر در دستهٔ روانشناسی اجتماعی و روابط انسانی قرار میگیرد و تلاش میکند با رویکردی تحلیلی، دلایل و پیامدهای پنهانکردن هویت واقعی را واکاوی کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
«نوزده نقابی که مردم به چهره میزنند» اثری است که به بررسی پدیدهٔ نقابهای رفتاری و روانی در زندگی روزمره میپردازد. کتاب در فضایی میان روانشناسی اجتماعی و خودشناسی حرکت میکند و با مثالها و روایتهایی ملموس، نشان میدهد چگونه افراد برای سازگاری با انتظارات اجتماعی، ترس از قضاوت یا نیاز به پذیرش، چهرههایی متفاوت از خود واقعیشان به نمایش میگذارند. نویسنده با تکیه بر تجربههای شخصی و تحلیلهای روانشناختی، به این میپردازد که نقابها چگونه بر روابط، احساسات و حتی هویت فردی تأثیر میگذارند. کتاب در دورهای نوشته شده که دغدغهٔ اصالت و ارتباطات واقعی در جامعه پررنگتر شده است و تلاش دارد با بررسی انگیزهها و پیامدهای نقابزدن، راهی برای بازگشت به خود اصیل و ایجاد ارتباطات عمیقتر پیشنهاد کند. اثر حاضر با زبانی صریح و ساختاری مرحلهبهمرحله، خواننده را به سفری درونی برای شناخت لایههای پنهان شخصیت و روابط انسانی دعوت میکند.
خلاصه کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
پیام اصلی کتاب «نوزده نقابی که مردم به چهره میزنند» حول محور شناخت و افشای نقابهایی است که افراد در موقعیتهای مختلف اجتماعی و عاطفی به چهره میزنند. نویسنده ابتدا مفهوم نقاب را به عنوان ابزاری برای محافظت از آسیبپذیریها، جلب پذیرش یا سازگاری با انتظارات اجتماعی معرفی میکند و سپس به بررسی انگیزههای روانشناختی و جامعهشناختی این رفتار میپردازد. کتاب نشان میدهد که نقابها میتوانند به شکلگیری هویتهای کاذب، ایجاد فاصله در روابط و سرکوب احساسات واقعی منجر شوند. در ادامه، اثر به نقش ترس از قضاوت، طرد شدن و آسیبپذیری در تقویت نقابها اشاره میکند و توضیح میدهد که چگونه این ترسها ریشه در تجربیات گذشته و فشارهای فرهنگی دارند. نویسنده با مثالهایی از زندگی روزمره، نشان میدهد که نقابها گاهی به افراد کمک میکنند تا در موقعیتهای دشوار دوام بیاورند، اما در بلندمدت میتوانند مانع از تجربهٔ اصالت و رضایت عمیق شوند. کتاب در نهایت بر اهمیت خودآگاهی، پذیرش آسیبپذیری و تلاش برای ایجاد ارتباطات واقعی تأکید میکند و راهکارهایی برای برداشتن نقابها و بازگشت به خود اصیل ارائه میدهد.
چرا باید کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر پدیدهٔ نقابهای رفتاری، فرصتی برای بازاندیشی در مورد هویت فردی و روابط انسانی فراهم میکند. خواننده با مطالعهٔ آن میتواند انگیزههای پنهان پشت رفتارهای روزمره را بهتر درک کند و به شناخت عمیقتری از خود و دیگران برسد. اثر حاضر ابزارهایی برای مواجهه با ترس از قضاوت و طرد شدن ارائه میدهد و راههایی برای تقویت اصالت و ایجاد ارتباطات معنادار پیشنهاد میکند. برای کسانی که به دنبال رشد فردی و بهبود کیفیت روابط خود هستند، این کتاب میتواند نقطهٔ شروعی برای تغییر نگرش و رفتار باشد.
خواندن کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب برای علاقهمندان به روانشناسی، خودشناسی و بهبود روابط انسانی مناسب است. افرادی که با اضطراب اجتماعی، ترس از قضاوت یا احساس عدم اصالت درگیرند، میتوانند از مطالب آن بهرهمند شوند. همچنین برای کسانی که به دنبال ایجاد ارتباطات عمیقتر و معنادارتر در زندگی شخصی یا حرفهای خود هستند، این کتاب توصیه میشود.
فهرست کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
فصل ۱: قدرت نقابها — به بررسی مفهوم نقاب، تأثیر آن بر رفتار و هویت انسانی و نقش آن در شکلدهی روابط میپردازد. فصل ۲: رونمایی از انگیزهها — دلایل روانشناختی و اجتماعی نقابزدن، نقش ترس، ناامنی و انتظارات اجتماعی را تحلیل میکند. فصل ۳: انواع نقاب — به معرفی و شرح انواع مختلف نقابهایی که افراد در موقعیتهای گوناگون به چهره میزنند میپردازد. فصل ۴: توسعه بینش شهودی و پرورش هوش هیجانی — بر اهمیت خودآگاهی و شناخت احساسات تأکید دارد. فصل ۵: ایجاد ارتباطات واقعی — راهکارهایی برای پرورش روابط معنادار، پذیرش اصالت و تقویت اعتماد و صمیمیت ارائه میدهد.
بخشی از کتاب ۱۹ نقابی که مردم به چهره می زنند
«شاید ما آزار و اذیت را تجربه کردهایم و آن اتفاق کافی بود تا خود واقعیمان را پنهان کنیم و نقابهایی را که بخشی از زندگیمان شدند، به چهره بزنیم. یا شاید والدینمان آنقدر مشغول بودند که نمیتوانستند با ما وقت بگذرانند بنابراین ما هر کاری از دستمان برمیآمد برای جلب محبت و توجه آنها انجام میدادیم و سعی میکردیم انسان کاملی باشیم. ما آرزوی ارتباط انسانی صحیح و ایجاد روابط واقعی و معتبر با افراد زندگی خود را داشتیم اما سوءتفاهم و استفاده نادرست از اصالت ما جایگزین آن شد. درک میکنم که ممکن است در حال حاضر برای ایجاد ارتباطات واقعی در تلاش باشید. شاید چندین بار صدمه دیدهاید و مطمئن نیستید که به چه کسی اعتماد کنید. شاید احساس میکنید که درک درستی از شما نشده و نمیدانید چگونه خود را به گونهای بیان کنید که مردم گوش کنند و بفهمند. شما برای پذیرش خودتان و اجازه دادن به دیگران برای پذیرش شما با ترس از اینکه "عالی نیستید" یا "کافی نیستید" تلاش میکنید. این موضوع شما را تنها و منزوی کرده و به این فکر میکنید که آیا زندگی هرگز تغییر خواهد کرد.»