کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان
معرفی کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان
کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان نوشته و تحقیق مریم فولادی ماهانی است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان
با توجه به گسترش و فراگیرشدن استفاده از اینترنت و فضای مجازی در بین کودکان، بهخصوص در دوران همهگیری کرونا، به نظر میرسد که این امر میتواند به بهداشت روانی و جسمانی کودکان آسیب جدی وارد کند. پرخاشگری یکی از معضلات ناشی از استفاده ناصحیح از اینترنت و فضای مجازی است. در این کتاب ضمن معرفی فضای مجازی و اینترنت و کاربردهای مفید آن، فواید دنیای مجازی در زندگی ما بررسی میشود. سپس دربارهٔ مدارس هوشمند توضیحاتی ذکر شده و بعد، درخصوص دوردرمانی و درمان آسان مباحثی مطرح میشود. پس از آن، انواع آسیبهای اینترنت و فضای مجازی بر کودکان و مضرات استفاده از بازیهای کامپیوتری و همچنین آسیبهای روانی استفاده از این وسایل بیان و راهکارهای مناسب در جهت پیشگیری و مقابله و نیز کنترل و نظارت بر آن ارائه میشود.
خواندن کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام مادران و پدران و دغدغهمندان مسائل کودک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آسیب های روانی اینترنت بر کودکان
بیش از ۴۰۰۰ تحقیق درمورد اثر تماشای تلویزیون و بازیهای کامپیوتری در کودکان انجام شده است که نشان میدهد زمانی که کودک فیلمهای خشن و وحشتناک را تماشا میکند قسمت حرکتی مغز او و همچنین قسمتی از مغز که حس تهدید را تشخیص میدهد تحریک میگردد و وقایعی را که میبیند به صورت خاطرههایی مانند وقایع حقیقی در مغز کودک نقش میبندد. تماشای تلویزیون و بازیهای کامپیوتری همچنین سبب میشود که زمانهایی که باید صرف مطالب علمی گردد به طور قابل توجهی کاهش مییابد. کودکان کوچکتر وقتی کارتونها را تماشا میکنند و صدای سگ و گربه یا حیوان دیگری را میشنوند یا صحنهٔ وحشتناکی میبینند دچار ترس و وحشت میشوند.