کتاب راویان پدافند (خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس)
خواندن نظراتمعرفی کتاب راویان پدافند (خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس)
«راویان پدافند (خاطرات کارکنان منطقه پدافند هوایی تهران در دوران دفاع مقدس)» نوشته سعید سعیدی (-۱۳۴۳) کتابی است که بخشی از تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس را روایت میکند. تاریخ شفاهی جنگ ۸ ساله بدین معنا است که متولیان و دست اندرکاران جنگ از هر درجه و مقامی، ذخایری غنی هستند که به مرور زمان ارزش آنها بیش از پیش مشخص میشود. در حقیقت بخشی از اساسیترین اخبار و اطلاعات جنگ در سینه آنها محفوظ مانده است.کتاب حاضر در راستای انعکاس گوشهای از مجاهدتها و ایثاریگری رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس است که میکوشد جوانان و آنانی که دوران جنگ را درک نکردهاند با آن حال و هوا آشنا سازد.
تحدید جمعیت به مثابه تهدید امنیت
شش اختلال رایج روانمحدثه قبادی
جادوی پرواز؛ آشنایی با هواپیماها، پرندگان بدون سرنشین و...شعبان مرتضیزاده نوری
هدیه ای برای مادرش.م نوری
رایگان
در این کتاب بیشترخاطرات کارکنان پدافند هوایی (قشری مظلوم) را می خوانید که چه شجاعانه جنگیدند و شهید دادند. بخصوص خاطرات سرهنگ باز نشسته علی اصغر هزار جریبی در جزیره خارک طوری روایت شده بود که خواننده حضورش را در
کتاب و محتواش خیلی ضعیف. توصیه میکنم کتاب نِگین تخریب رو مطالعه بکند
عالی
کتاب حاوی مطالبی بود که درروایتهایخاطرات جنگ مغفول واقع شده و کمتر به آن پرداخته شده سربازان وافراد شجاعی که کار بسیار مهمی(پدافند) برعهده داشتهاند.ووظیفه خود را باجدیت وغیرت وتمام توان وبا کمترین امکانات انجام میدادند .روح شهدای پدافند وهمه