معرفی و دانلود کتاب مهمان امام رضا pdf + خلاصه رایگان

پنج قصه از زندگی امام رضا (ع) برای کودکان

۴.۶(از ۱۲ امتیاز)

۷۰٪

معرفی کتاب مهمان امام رضا

«مهمان امام رضا» به قلم مرتضی دانشمند (-۱۳۳۷) و تصویرگری طیبه توسلی، مجموعه‌داستان‌های مصور برای کودکان است که به روایت پنج قصه از زندگانی اما رضا (ع) می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهمان امام رضا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهمان امام رضا

۱۴۰۱/۱۱/۱۳

سلام متنش روان و زیبا و مناسب برای کودکان ممنون از طاقچه عزیز

ندا
۱۳۹۹/۱۱/۰۵

برای پسر خواندم خیلی خوشش امد.

قربان حسینی
۱۴۰۵/۰۲/۱۶

هنوض نخواندم چی

۱۳۹۹/۰۴/۰۹

متن روان و تصویرگری جذابی دارد ولی پرداخت داستانی ندارد و بیشتر بیان روایت است

آفتاب خراسان؛ پنج قصه از امام رضا برای کودکانتصویر جلد کتاب آفتاب خراسان؛ پنج قصه از امام رضا برای کودکان
مرتضی دانشمند
مثل امام رضا باش (۱)تصویر جلد کتاب مثل امام رضا باش (۱)
حسین میرزایی
داستان‌هایی از زندگی حضرت زهرا (س)؛ جلد دومتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی حضرت زهرا (س)؛ جلد دوم
مجید ملامحمدی
نگاهی به زندگانی حضرت فاطمه‌ی معصومه (س)تصویر جلد کتاب نگاهی به زندگانی حضرت فاطمه‌ی معصومه (س)
غلامرضا حیدری‌ابهری
مادر خوبی داشتیم!تصویر جلد کتاب مادر خوبی داشتیم!
ز. ام مهدی
داستان‌هایی از زندگی امام رضا (ع)؛ جلد دهمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام رضا (ع)؛ جلد دهم
محمود پور وهاب
داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)؛ جلد یازدهمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)؛ جلد یازدهم
مجید ملامحمدی
داستان‌هایی از زندگی امام حسن (ع)؛ جلد چهارمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام حسن (ع)؛ جلد چهارم
مجید ملامحمدی
منبرهای یک‌دقیقه‌ای (منبرهای فاطمی)تصویر جلد کتاب منبرهای یک‌دقیقه‌ای (منبرهای فاطمی)
مجموعه فرهنگی رسانه‌ای وارث
یک قمقمه دریاتصویر جلد کتاب یک قمقمه دریا
محمدهادی زاهدی
قصه‌های خرس کوچولوتصویر جلد کتاب قصه‌های خرس کوچولو
لاله جعفری
یک گل به رنگ ماه و پنج قصه‌ی دیگرتصویر جلد کتاب یک گل به رنگ ماه و پنج قصه‌ی دیگر
خون خداتصویر جلد کتاب خون خدا
محسن نعما
داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سومتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام علی (ع)؛ جلد سوم
محمود پور وهاب
داستان‌هایی از زندگی امام حسین (ع)؛ جلد پنجمتصویر جلد کتاب داستان‌هایی از زندگی امام حسین (ع)؛ جلد پنجم
زندگی پیامبر: کودکیتصویر جلد کتاب زندگی پیامبر: کودکی
نقی سلیمانی