کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان) علیرضا برومند + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان)

کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان)

امتیاز
۴.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان)

کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان) نوشتهٔ علیرضا برومند است. انتشارات ماهواره این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان)

کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان) یک داستان جذاب و آموزشی است که در قالب ماجرایی خیالی، نوجوانان را با میراث فرهنگی و تاریخی ایران آشنا می‌سازد. داستان با صحنه‌ای از گردهمایی خانوادگی در لحظه تحویل سال نو آغاز می‌شود و به تشریح فلسفه و نمادهای سفره هفت‌سین به عنوان بخشی از فرهنگ غنی ایرانی می‌پردازد. در خلال این روایت، مخاطب با جنبه‌های مختلف آداب و رسوم نوروزی و اهمیت آثار تاریخی آشنا خواهد شد.

خواندن کتاب ماجراهای سپهر و سپنتا (کاشان) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای نوجوانان کنجکاو و علاقه‌مند به فرهنگ و تاریخ ایران بسیار مناسب است. همچنین به خانواده‌هایی که دوست دارند فرزندانشان را با سنت‌های اصیل ایرانی آشنا کنند و معلمانی که به دنبال محتوای جذاب برای آموزش میراث فرهنگی هستند، پیشنهاد می‌شود. سبک داستانی و آموزشی کتاب، آن را به منبعی ارزشمند برای شناخت بهتر آداب و رسوم ملی تبدیل کرده است.

۱۴۰۴/۰۱/۱۵

این کتاب چون به شیوه ی خیلی جذابی مکان های تاریخی کاشان رو معرفی میکند برای دختر من بسیار دوست داشتنی بود

۱۴۰۴/۰۱/۱۰

کتاب با پرداخت به مکان ها و تاریخ شهر کاشان در قالب فانتزی و طنز برای نوجوانان بسیار مناسب هست و بسیار جذاب و غیرقابل پیش‌بینی هست. حتماً توصیه میکنم، برای همه رده های سنی جذابه.