معرفی و دانلود کتاب اعجاز قرآن و مصونیت از تحریف + خلاصه رایگان

درس‌نامه علوم قرآن ۲ مقطع کارشناسی

۳.۳ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اعجاز قرآن و مصونیت از تحریف

«اعجاز قرآن و مصونیت از تحریف» کتاب دوم از مجموعه «درس‌نامه علوم قرآن» و اثر محمدجواد اسکندرلو است که برای دانشجویان مقطع کارشناسی علوم قرآنی نوشته شده‌است و موضوع آن اعجاز قرآن و وجوه آن از نگاه معصومین و علمای دینی، صیانت این کتاب آسمانی از تحریف در دیدگاه عالمان شیعه و سنی و همچنین اثبات این موضوع بر اساس براهین عقلی، تاریخی و آیات قرآنی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اعجاز قرآن و مصونیت از تحریف و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباعجاز قرآن و مصونیت از تحریف
عنوان دیگردرس‌نامه علوم قرآن ۲ مقطع کارشناسی
موضوعقرآن و علوم قرآنی
نویسندهمحمدجواد اسکندرلو
انتشاراتمرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۹/۱۵
فرمت کتابEPUB

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۰

کتاب را خوب مطالعه کرده بعد برای دیگران توصیه می کنم که مطالعه کند

قواعد رجالیتصویر جلد کتاب قواعد رجالی
مهدی غلامعلی
پدیدارشناخت تاریخ استعلایی فلاسفه اسلامیتصویر جلد کتاب پدیدارشناخت تاریخ استعلایی فلاسفه اسلامی
منوچهر صدوقی سها
بررسی آیات متشابه براساس روش تفسیری المیزانتصویر جلد کتاب بررسی آیات متشابه براساس روش تفسیری المیزان
صغری شریفی مهتاش
لسان القرآن (جلد ۲)تصویر جلد کتاب لسان القرآن (جلد ۲)
مصطفی جمالی
مستشرقان و پیامبر اعظم(ص)تصویر جلد کتاب مستشرقان و پیامبر اعظم(ص)
حسین عبدالمحمدی
درس توحید؛ دوره‌ی عقاید قرآنی از سری دوره‌های نور معرفتتصویر جلد کتاب درس توحید؛ دوره‌ی عقاید قرآنی از سری دوره‌های نور معرفت
رضا برنجکار
لسان القرآن (جلد ۱)تصویر جلد کتاب لسان القرآن (جلد ۱)
مصطفی جمالی
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریهتصویر جلد کتاب سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریه
محمدرضا انصاری
منزلت و شخصیت علمی حضرت زینب (س)تصویر جلد کتاب منزلت و شخصیت علمی حضرت زینب (س)
منیره سادات کامرانی
زندگی پیامبر: پیش از تولدتصویر جلد کتاب زندگی پیامبر: پیش از تولد
نقی سلیمانی
از قله عاشورا تا دریای ظهورتصویر جلد کتاب از قله عاشورا تا دریای ظهور
اسماعیل شفیعی سروستانی
حکایت عطش؛ جرعه‌ای از زلال دعای ندبهتصویر جلد کتاب حکایت عطش؛ جرعه‌ای از زلال دعای ندبه
عزیزالله حیدری
خداشناسی حکمیتصویر جلد کتاب خداشناسی حکمی
محمد خیاط زنجانی
پلورالیزم دینی و سیاسی؛ دفتر سی و چهارمتصویر جلد کتاب پلورالیزم دینی و سیاسی؛ دفتر سی و چهارم
عبدالحسین خسروپناه
رایت دین (بررسی اندیشه و رفتار سیاسی آیت الله العظمی بروجردی)تصویر جلد کتاب رایت دین (بررسی اندیشه و رفتار سیاسی آیت الله العظمی بروجردی)
علی اکبر عالمیان
غروب فاطمیتصویر جلد کتاب غروب فاطمی