کتاب کشف نقاط قوت شما
معرفی کتاب کشف نقاط قوت شما
کتاب کشف نقاط قوت شما نوشتهٔ تام رث و ترجمهٔ زهرا فرهانی توسط انتشارات کهکشان دانش منتشر شده است. نویسنده در این اثر خوانندگان را به سفری درونی دعوت میکند؛ سفری که هدف آن، کشف و شناسایی توانمندیها و استعدادهای طبیعی و خدادادی هر فرد است. این کتاب یکی از آثار مجموعهٔ «زندگی و کسبوکار موفق برای همه» است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کشف نقاط قوت شما
کتاب کشف نقاط قوت شما (StrengthsFinder، اثری از تام راث، به کاوش عمیق در اهمیت حیاتی شناسایی و پرورش نقاط قوت منحصربهفرد هر فرد میپردازد. این اثر برجسته که بر پایهٔ تحقیقات گسترده و معتبر موسسهٔ گالوپ بنا نهاده شده است، دیدگاهی نوآورانه را مطرح میسازد. دیدگاهی که بر این باور استوار است که دستیابی به موفقیتهای پایدار و چشمگیر، چه در عرصهٔ زندگی حرفهای و چه در حوزهٔ زندگی شخصی، ریشه در تقویت و بهرهبرداری حداکثری از نقاط قوت ذاتی افراد دارد، نه در تلاش بیهوده برای رفع ضعفها و کاستیها. تام راث در این اثر، با زبانی شیوا و استدلالی منطقی، خوانندگان را به سفری درونی دعوت میکند. سفری که هدف آن، کشف و شناسایی توانمندیها و استعدادهای طبیعی و خدادادی هر فرد است. او مصرانه توصیه میکند که به جای صرف انرژی و زمان بر روی اصلاح نقاط ضعف، افراد باید تمرکز خود را معطوف به شناسایی و تقویت قابلیتهای بالقوهٔ خود نمایند و از این نیروهای درونی در جهت تحقق اهداف و آرزوهایشان بهره جویند. تام راث در این کتاب، با رویکردی علمی و عملی، به این پرسش اساسی پاسخ میدهد که چگونه شناسایی و تمرکز بر نقاط قوت میتواند مسیر موفقیت را در حوزههای مختلف از جمله کار، تحصیل و روابط شخصی هموار سازد. او با تأکید بر اهمیت خودشناسی، به این نکته کلیدی اشاره میکند که هر فرد باید بهطور ویژه با ویژگیها و استعدادهای منحصربهفرد خود آشنا شود و با پرورش آنها، بهترین نسخه از خود را به جهان عرضه کند.
چرا باید کتاب کشف نقاط قوت شما را بخوانیم؟
یکی از ویژگیهای بارز این کتاب، ارائهٔ یک ارزیابی آنلاین دقیق و علمی به نام StrengthsFinder است. این ابزار ارزشمند که بهطور اختصاصی برای این کتاب طراحی شده است، فرصتی را در اختیار خوانندگان قرار میدهد تا به طور نظاممند و دقیق، نقاط قوت اصلی خود را شناسایی کنند. این ارزیابی جامع، به افراد کمک میکند تا درک عمیقتری از ویژگیهایی که به طور طبیعی در آنها قوی و برجسته است، به دست آورند و بیاموزند که چگونه میتوانند این ویژگیها را به طور موثر در جنبههای مختلف زندگی خود به کار گیرند.
خواندن کتاب کشف نقاط قوت شما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
بخشی از کتاب کشف نقاط قوت شما
«مارک، نویسنده: «ذهن من با یافتن ارتباط بین مسائل کار میکند. وقتی بهدنبال نقاشی مونالیزا در موزه لوور میگشتم، به یک سمتی پیچیدم و با فلاش زدن هزاران دوربینی که از آن نقاشی عکس میگرفتند، کور شدم. بنا به دلایلی، تصویر آن اتفاق را در ذهنم ذخیره کردم. سپس متوجه علامت «عکسبرداری با فلاش ممنوع» شدم و آن را نیز در ذهنم نگه داشتم. به نظرم عجیب بود، زیرا به یاد داشتم که جایی خواندهام عکاسی با فلاش میتواند به نقاشیها آسیب بزند. سپس حدود شش ماه بعد، در جایی خواندم که مونالیزا حداقل دو بار در این قرن به سرقت رفته است. و ناگهان همه چیز را کنار هم گذاشتم. تنها توضیح برای همه این ماجراها این است که مونالیزای واقعی در موزه لوور نمایش داده نمیشود. مونالیزای واقعی دزدیده شده است و موزه از ترس اعتراف به سهلانگاری خود، یک نقاشی جعلی به نمایش گذاشته است. البته نمیدانم درست است یا نه، اما چه ماجرای جالبی!»
آندره، طراح داخلی: «من ذهنی دارم که باید در آن همه چیز با هم هماهنگ شود وگرنه احساس عجیبی پیدا میکنم. برای من، هر قسمت از وسایل خانه یک ایده را نمایان میکند. هر قسمت وظیفهای مشخص را به صورت مستقل و هماهنگ با قسمت دیگر انجام میدهد. «ایدهٔ» هر بخش در ذهن من آنقدر قدرتمند است که باید از آن اطاعت کرد. اگر در اتاقی نشستهام که صندلیها به نحوی وظایف مستقل خود را انجام نمیدهند- نوع صندلیها اشتباه است یا به سمت اشتباهی قرار گرفتهاند یا بیش از حد نزدیک به میز قهوهخوری هل داده شدهاند، متوجه میشوم که از نظر جسمی ناراحت و از نظر ذهنی پریشان میشوم. بعدتر هم نمیتوانم آن را از ذهنم بیرون کنم. به خودم میآیم و میبینم که ساعت ۳ صبح بیدار هستم و در ذهنم خانه آن شخص را طی میکنم و مبلمان را مرتب و دیوارها را دوباره رنگ میکنم. این حالت از زمانی که من خیلی جوان بودم، مثلاً هفت ساله بودم، شروع شد.» »