کتاب خنکای آتش
معرفی کتاب خنکای آتش
کتاب خنکای آتش نوشتهٔ صادق عباسی است. انتشارات روزآمد این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خنکای آتش
کتاب خنکای آتش رمانی نوشته صادق عباسی است که داستانی تکاندهنده و پرکشش را روایت میکند. این کتاب به ماجرای یک زن میپردازد که در اقدامی شدیداً احساسی، خود را به آتش میکشد و تأثیر این اتفاق بر زندگی اطرافیان، به ویژه راوی داستان را بررسی میکند. نویسنده با نثری روان و تصاویر زنده، فضایی پرتنش و غمانگیز خلق کرده که خواننده را تا آخرین صفحه با خود همراه میکند.
خواندن کتاب خنکای آتش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این رمان به علاقهمندان به داستانهای روانشناختی و اجتماعی پیشنهاد میشود. کسانی که از خواندن روایتهای عمیق و تأملبرانگیز درباره انسان و شرایط بحرانی لذت میبرند، این کتاب را ارزشمند خواهند یافت. همچنین، این اثر برای کسانی که به دنبال داستانهایی با پایانبندی باز و پرابهام هستند، گزینهای مناسب است.
بخشی از کتاب خنکای آتش
«صدایی از بیرون میآید؛ صدای یک زن، حالا دو تا شدند. حالا دیگر صدا نیست، فریاد. یکی از زنها کمک میخواهد و دیگری جیغ میکشد. خودم را به پنجره مشرف به صدا میرسانم. حیاط خانه همسایه را دود فرا گرفته. از پشت پردههای دود، زنها با هم کلنجار میروند. باد میوزد و دامن دود را از روی حیاط همسایه برمیچیند. حالا یکی از زنها را میشناسم. اما آن دیگری را تا حالا ندیدهام...»