دانلود و خرید کتاب خورشید عمارت نگین پوراسلامی
تصویر جلد کتاب خورشید عمارت

کتاب خورشید عمارت

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خورشید عمارت

کتاب خورشید عمارت نوشتهٔ نگین پوراسلامی است. انتشارات نسل روشن این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب خورشید عمارت

کتاب خورشید عمارت داستانی جذاب و پرکشش درباره‌ی زندگی یک دختر روستایی به نام هاجر است که با چالش‌های زندگی در یک جامعه‌ی سنتی روبه‌رو می‌شود. نویسنده با نثری روان و توصیفات دقیق، خواننده را به دنیای شخصیت اصلی داستان می‌برد و او را با احساسات و تصمیمات هاجر همراه می‌کند. کتاب به موضوعاتی مانند عشق، خانواده، و تلاش برای تغییر سرنوشت می‌پردازد و با روایتی گیرا، مخاطب را تا آخر داستان با خود نگه می‌دارد.

خواندن کتاب خورشید عمارت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های اجتماعی و خانوادگی مناسب است. اگر از خواندن روایت‌هایی که زندگی شخصیت‌های معمولی را با عمق و جزئیات دنبال می‌کنند لذت می‌برید، این کتاب برای شماست. همچنین، کسانی که به داستان‌های با تم عاشقانه و درام علاقه دارند، از این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب خورشید عمارت

"من عاشق جلیل، پسر شروز روستا شده بودم؛ اصلاً همین شر بودنش دلم را ربوده بود. همه پشت سرش حرف می‌زدند، اما زیباترین پسر روستا بود؛ چشمانش از جنگل سبزتر بودند و یکی دو بار پنهانی مرا بوسیده و دلم فرو ریخته بود."