کتاب آرزوی ممکن
معرفی کتاب آرزوی ممکن
کتاب آرزوی ممکن نوشتهٔ شیلا حمیدزاده است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب آرزوی ممکن
کتاب آرزوی ممکن نوشته شیلا حمیدزاده، داستانی الهامبخش و تأثیرگذار است که به زندگی پریا، دختری جوان و با استعداد، میپردازد. این اثر با توصیف چالشها و موفقیتهای پریا، خواننده را به دنیای آرزوها و تلاشهای او میبرد. پریا با عزم و اراده در آزمونهای مختلف موفق میشود و به دانشگاه پذیرفته میشود. او در این مسیر با چالشهای بزرگی روبرو میشود، از جمله بیماری پدر و مشکلات خواهرش، پرستو. این دشواریها او را قویتر و مصممتر میکنند. کتاب همچنین به دوستیهای عمیق پریا، به ویژه با ناتاها، میپردازد. در نهایت، آرزوی ممکن داستانی است درباره امید، فداکاری و قدرت اراده.
خواندن کتاب آرزوی ممکن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای جوانان و نوجوانان، به ویژه دختران، که به دنبال داستانهای الهامبخش و انگیزهبخش هستند، مناسب است. همچنین، افرادی که به موضوعات مربوط به خانواده، دوستی، و تلاش برای تحقق آرزوها علاقهمند هستند، میتوانند از این کتاب بهرهمند شوند. این اثر برای کسانی که به دنبال داستانی با پیامهای مثبت و امیدبخش هستند، مفید خواهد بود. به طور کلی، "آرزوی ممکن" برای هر کسی که به دنبال مطالعهای دلنشین و تأملبرانگیز است، توصیه میشود.
رمان خیلی خوبی بود ,از نویسنده این رمان ممنونم🙏,من خودم برای رسیدن به ارزوها وخواسته هام همیشه مردد بودم با خوندن این کتاب انگیزه زیادی پیدا کردم که مصمم وبا اراده هدفهام پیگیری کنم حتی اگر در مسیر زندگی مشکلاتی
رمان جذاب ومهیجی است ودرعین حال پیام امیدواری وهمدلی واستقامت را به مخاطب میدهد،همچنین نثر روانی دارد . پیشنهاد میکنم خواندن این رمان را دراولویت قراردهید👍
رمان بی نظیری هست جذاب و روان، پیشنهاد میکنم حتما بخونید ، نویسنده بسیار قلم خوبی دارند👌