دانلود و خرید کتاب قواعد روزی ایمان سعادت پور
تصویر جلد کتاب قواعد روزی

کتاب قواعد روزی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب قواعد روزی

کتاب «قواعد روزی» نوشتۀ ایمان سعادت پور است و انتشارات برای انسان آن را منتشر کرده است. این کتاب را می‌توان راهنمای کسانی دانست که می‌خواهند میان تلاش دنیوی و باورهای دینی‌‌شان پلی بزند و از دریچه‌ای الهی به مسئلهٔ معاش و رزق نگاه کنند.

درباره کتاب قواعد روزی

کتاب قواعد روزی اثری است که با نگاهی دینی، اجتماعی و انسانی به موضوع «رزق» می‌پردازد؛ مفهومی که گرچه در نگاه اول ممکن است امری صرفاً مادی به نظر برسد؛ اما نویسنده تلاش کرده تا آن را در بستری عمیق‌تر و معنوی‌تر بررسی کند. این کتاب برای کسانی نوشته شده است که می‌خواهند از منظر باورهای الهی و سنن حاکم بر عالم، جایگاه روزی را در زندگی انسان بشناسند و چگونگی تأثیر رفتارها، روابط و نگرش‌های فردی و اجتماعی بر آن را درک کنند.

کتاب قواعد روزی با این پیش‌فرض آغاز می‌شود که نیاز انسان به روزی، نه‌تنها یک واقعیت بدیهی بلکه ضرورتی بنیادی در زندگی بشر است؛ ضرورتی که حتی در جهان پس از مرگ نیز رنگی از آن باقی‌ است. نویسنده با اشاره‌ای هنرمندانه به روز قیامت، یادآور می‌شود که حتی در آنجا هم روزی وجود دارد؛ اما به شکل متفاوتی از دنیا؛ آنجا بی‌زحمت داده می‌شود، ولی در دنیا انسان برای رسیدن به آن باید مسیر رشد، تلاش و تدبیر را طی کند.

آنچه کتاب قواعد روزی را متفاوت می‌سازد، نگاهی است که به «روزی» به‌مثابه مفهومی فراتر از فقط پول و خوراک دارد. در این نگاه، روزی در پیوند مستقیم با نوع روابطی است که فرد با دیگران برقرار می‌کند، با نیت و نگاهی که به جهان دارد، با کردار و رفتارش در مواجهه با فرصت‌ها و نیز با میزان بهره‌مندی او از سنت‌ها و قواعدی که خداوند در نظام آفرینش نهاده است.

در فصل‌های مختلف کتاب قواعد روزی، خواننده با مفاهیم پایه‌ای مانند تفاوت «روزی» و «درآمد»، نقش دعا و باور، جایگاه عدالت و تأثیر رفتارهایی چون بخشش، قناعت، حرص، صدقه، و بی‌انصافی بر رزق آشنا می‌شود. همچنین از این زاویه به روابط انسانی نگریسته می‌شود که چه میزان می‌توانند بستر فزاینده یا مانع رزق باشند. نویسنده از ما می‌خواهد دقیق‌تر ببینیم که چگونه برخورد ما با دیگران، چه در سطح خانواده و چه در روابط اجتماعی یا شغلی، می‌تواند مسیر روزی ما را تغییر دهد. زبان کتاب قواعد روزی ساده، تأمل‌برانگیز و تا حدی تربیتی است. هدف آن نه آموزش اصول خشک اقتصادی، بلکه ایجاد بصیرتی عمیق نسبت به شیوه‌هایی است که می‌توان از خلال آن‌ها روزی حلال، پایدار و پرخیر را در زندگی جاری کرد.

خواندن کتاب قواعد روزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های دینی و کسانی که قصد دارند جایگاه روزی را در زندگی انسان بشناسند، پیشنهاد می‌کنیم.