
کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین
معرفی کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین
کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین نوشتهٔ ویلیام ب. بنویلیان و ریچارد ون آتا و پاتریک ویندام و ترجمهٔ فرهاد نظری زاده و حسام الدین لیلاز است. انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین
کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین به بررسی تاریخچه، مأموریت، و روشهای کاری آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا (DARPA) میپردازد. ویراستاران کتاب، ویلیام بی. بونویلیان، ریچارد وان آتا، و پاتریک ویندهام، با ارائه تحلیلهای عمیق و مثالهای متعدد، نقش کلیدی دارپا در توسعه فناوریهای پیشرفته نظامی و غیرنظامی را شرح میدهند. کتاب به ساختار سازمانی منعطف، رویکرد چالشمحور، و تأثیرات بلندمدت دارپا در نوآوریهای جهانی میپردازد و برای درک مدل موفق این آژانس، منبعی ارزشمند محسوب میشود.
خواندن کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مدیران، سیاستگذاران، پژوهشگران، و علاقهمندان به حوزه نوآوری و فناوریهای پیشرفته بسیار مفید است. به ویژه کسانی که در زمینه تحقیقات دفاعی، مدیریت پروژههای پرریسک، یا توسعه فناوریهای تحولآفرین فعالیت میکنند، میتوانند از تجربیات و درسهای دارپا بهره ببرند. همچنین، دانشجویان و محققان رشتههای مهندسی، علوم سیاسی، و مدیریت فناوری نیز میتوانند از این کتاب به عنوان مرجعی برای درک تعامل بین علم، فناوری، و امنیت ملی استفاده کنند.
بخشی از کتاب مدل دارپا برای فناوری های تحول آفرین
«دارپا در حوزه تامین مالی تحقیقات علمی بنیادی نیز فعالیت دارد و چنین تحقیقی مسلماً باید با اهداف مهم فنی مرتبط باشد. به عنوان مثال دفتر علوم دفاعی آژانس، از تحقیق در حوزه فیزیک پایه، مواد و ریاضیات حمایت مالی میکند اما هدف اصلی آن، کمک به پیشبرد قابلیتهای مهم است. دارپا در این زمینه، علم را به گونهای با چالشهای فنی پیوند میدهد که قابلیتهای فنی ارزشمند و نوینی را به ارمغان آورد.»
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۱۲ صفحه
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۱۲ صفحه