دانلود و خرید کتاب روان درمانی یکپارچه گانتر شیپک ترجمه پیمان یوسف زاده

معرفی کتاب روان درمانی یکپارچه

کتاب روان درمانی یکپارچه نوشتهٔ گانتر شیپک و هیکو اکرت و بنجامین اس و سباستین والوت و آنا والوت و ترجمهٔ پیمان یوسف زاده و آزاده رضازاده فاضلی و رضا هوشمند کاخکی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب روان درمانی یکپارچه

کتاب روان درمانی یکپارچه به بررسی یک مدل نوین در روان‌درمانی می‌پردازد که علم و عمل را با رویکردی سیستمی و غیرخطی ترکیب می‌کند. این کتاب با تمرکز بر مفاهیمی مانند خودسازمان‌دهی، هم‌افزایی و بازخوردهای پویا، چارچوبی برای درک فرایندهای تغییر در روان‌درمانی ارائه می‌دهد. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرده است.

خواندن کتاب روان درمانی یکپارچه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به روان‌درمانگران، روانشناسان بالینی، دانشجویان روانشناسی و پژوهشگران حوزه سلامت روان که به دنبال درک عمیق‌تری از فرایندهای درمانی و رویکردهای یکپارچه‌نگر هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای متخصصانی که به دنبال ادغام دانش سیستم‌های پیچیده با روان‌درمانی هستند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب روان درمانی یکپارچه

"در این کتاب، ما قصد داریم یک مدل یکپارچه از روان‌درمانی را ارائه دهیم که معانی مختلف اصطلاح 'یکپارچه' را در بر می‌گیرد. به نظر ما، ابعاد زیر در این یکپارچه‌سازی اهمیت حیاتی دارند: علم و عمل، کارکرد بیولوژیکی، ذهنی و اجتماعی؛ استفاده از داده‌های کمی و کیفی مرتبط با توضیح نظری و درک بالینی، و عملکرد بالینی فراتر از مکتب‌های روان‌درمانی."