کتاب کاوش در روان شناسی
معرفی کتاب کاوش در روان شناسی
کتاب کاوش در روان شناسی نوشتهٔ جان تی. کاسیوپو و لورا ای. فربرگ و ترجمهٔ طاهره امیدی فر و مصطفی کیا است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کاوش در روان شناسی
کتاب کاوش در روان شناسی ترجمهای از اثر "Discovering Psychology: The Science of Mind" نوشته جان تی. کاسپوپو و لورا ای. فربرگ است که توسط طاهره امیدیفر و مصطفی کیا به فارسی برگردانده شده است. این کتاب به بررسی علم روانشناسی از منظرهای مختلف میپردازد و شامل مباحثی مانند تاریخچه روانشناسی، دیدگاههای علمی، روشهای تحقیق، و کاربردهای عملی این علم در زندگی روزمره است. کتاب با زبانی روان و همراه با مثالهای کاربردی، سعی دارد خواننده را با مفاهیم پایهای روانشناسی و اهمیت آن در فهم رفتار و ذهن انسان آشنا کند.
خواندن کتاب کاوش در روان شناسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان رشته روانشناسی، علاقهمندان به علوم انسانی، و افرادی که میخواهند درک بهتری از رفتار و فرایندهای ذهنی خود و دیگران داشته باشند، بسیار مفید است. همچنین، به دلیل ارائه دیدگاههای متنوع و ترکیب مباحث نظری با مثالهای عملی، برای معلمان، پژوهشگران، و حتی والدینی که میخواهند ارتباط بهتری با فرزندان خود برقرار کنند، توصیه میشود.
بخشی از کتاب کاوش در روان شناسی
«روانشناسی با فراهم آوردن زمینهای برای درک ذهن و رفتار به ما کمک میکند تا بفهمیم دلیل انجام کارهایمان چیست. روانشناسی برای رسیدن به این شناخت، از منظرهای علمی متعددی به سؤالات میپردازد. میتوان مانند ویژگی بزرگنمایی در Google Earth به این فکر کرد. در برخی از بخشهای این رساله، مانند مشاهده تصویر بسیار بزرگ شده از پایبالها روی زبان (که در صفحه 2 نشان داده شده است)، که باعث میشود ما طعم را بچشم، و همچنین پیامهای مربوط به طعم و مزه ارسال شده به مغز از زبان را بزرگنمایی خواهیم کرد.»