کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی
معرفی کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی
کتاب «ماجراهای من و آموزش مجازی» نوشتۀ سیده راضیه گرجی است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این داستان برای کودکان، والدین و معلمان میتواند روایتی آشنا و تأثیرگذار باشد که اهمیت انعطافپذیری، تلاش و همراهی در مسیر یادگیری را نشان میدهد.
درباره کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی
کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی روایت دلنشینی از تجربۀ یک دانشآموز کلاساولی است که با ذوقوشوق زیادی وارد دنیای مدرسه میشود، اما ناگهان با چالشی بزرگ روبهرو میشود: تعطیلی مدارس و شروع آموزش مجازی.
داستان ماجراهای من و آموزش مجازی با لحن کودکانه و صمیمی از روزهای پرهیجان آغاز مدرسه، آشنایی با معلم و دوستان و تلاش کودک برای یادگیری حروف الفبا و انجام تکالیف صحبت میکند. راوی داستان که پرانرژی و مشتاق یادگیری است، احساساتش را دربارۀ اولین تجربههایش در محیط آموزشی به تصویر میکشد؛ از جدایی سخت از مادر گرفته تا علاقه و احترام به معلمی که با مهربانی راهنمای اوست؛ اما درست زمانی که او به مدرسه و روند یادگیری عادت کرده و اولین جملاتش را مینویسد، اتفاقی غیرمنتظره رخ میدهد: شیوع یک بیماری که باعث تعطیلی مدارس میشود. در این نقطه، داستان وارد مرحلهای تازه میشود و تجربۀ آموزش مجازی بهعنوان یک چالش جدید مطرح میگردد.
کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی با زبانی ساده و روایت روان، تلاش میکند تا تجربۀ دانشآموزان را در دوران تغییرات ناگهانی آموزش ثبت کند و از زاویۀ نگاه یک کودک، تأثیرات عاطفی و آموزشی آن را بررسی کند.
خواندن کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان، والدین، معلمان و دوستداران داستانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ماجراهای من و آموزش مجازی
«یکی بود یکی نبود، غیر از خدا هیچکس نبود... آخرای تابستون بود، خیلی تا اونوقت بهم خوش گذشته بود، کلی با داداشی که از من کوچیک تر بود، بازی کرده بودم. کمکم باید آماده میشدم برای شروع سال تحصیلی. میدونید من داشتم کمکم سال اولی میشدم! کلی ذوقوشوق براي رفتن به مدرسه با مامان به طرح سنجش هم رفتم، همونی که قد و وزن و بینایی و... رو میگیرن کیف و لوزام تحریر خوشگل و... هم تهیه کردیم. خلاصه انتظار به سر رسید؛ شروع مهر مهربون کلی برام هیجانانگیز بود.»