خواندن نظراتمعرفی کتاب سه یار خراسانی در انقلاب: مطهری - شر یعتی - حکیمی (ضمیمه استاد محمد تقی شریعتی)
کتاب سه یار خراسانی در انقلاب مربوط به دست نوشته ها و خاطرات علامه محمدرضا حکیمی از شهید مطهری و دکتر شریعتی است.
رسالۀ پیش رو را شاید نتوان یک کتاب تاریخ نگاری، شرح حال نویسی، و نه حتی خاطرهگویی نامید؛ که اگر قرار بود در قالب هرکدام از انواع فوق تحریر مییافت، میبایست روشها و چارچوبهای علمی خاص آن نوع کتابنویسی رعایت میگردید. البته در زمینۀ شخصیّتهای مطرح در این کتاب، کارهای درخوری نیز انجام یافته است. باید اشاره کنیم که سه دغدغۀ اصلی، در تدوین و گردآوری این مجموعه وجود داشته است که آن را از سایر آثار متمایز می کند:
۱- پرداختن به وجوه مشترک و آرمان های اصلی سه متفکر شیعی اندیش و تأثیر گذار معاصر.
۲- درک ویژگی های متضاد شخصیّت های فوق.
۳- فهم شرایط ویژۀ وضعیّت انقلابی دورۀ مورد نظر.
پژوهشی درباره ولایت
اعتقاد ماسید محمدباقر صدر
امام؛ ضابطه حرکت بر صراط مستقیمعبدالحمید دیالمه
نگاهی اجمالی به فعالیت مذهبی در فضای مجازیمحمد گوگانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
سلام یک جمله از دکتر شریعتی برای توصیف کل کتاب مرا کافی بود شما هم قضاوت کنید: تا علی و فاطمه است ما را چه نیاز به ایسم ها و مکتب ها، منتها باید آن ها شناساند. این جمله حرف علامه حکیمی را
عجیبه وقتی میبینم کتابی به این خوبی هیچ کامنتی نداره این کتاب خیلی عالیه
عالی
اگه کسی دنبال شناخت بیشتر این سه بزرگوار هست پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونه.