دانلود و خرید کتاب تحریف واقعیت سیدحسن منتظرین
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب تحریف واقعیت اثر سیدحسن منتظرین

کتاب تحریف واقعیت

معرفی کتاب تحریف واقعیت

کتاب تحریف واقعیت نوشته سید حسن منتظرین است. این کتاب به جایگاه ملی‌گرایی در دفاع مقدس می‌پردازد. 

درباره کتاب تحریف واقعیت

دفاع مقدس پدیده‌ای عظیم و شگرف بود که هر چند هشت سال ادامه یافت، اما پیامدهای آن تا به امروز ادامه دارد و جوامع مختلف را متاثر از خود کرده است. راه و رسم این دوران آسمانی نه تنها افتخار عظیمی برای ملت و کشور ایران به وجود آورد، که الگویی زیبا و روشن برای دیگر ملت‌های مسلمان در منطقه شد. به طوری که امروزه لبنان و عراق سوریه و یمن از ایده‌های رزمندگان والامقام بهره گرفته و در مسیر استقلال از سیرهٔ ناب و نجات بخش آنان استضائه نموده و به سوی رهایی از چنگال استعمارگران و دشمنان قسم خوردهٔ اسلام و قرآن به پیش می‌روند. 

یکی از چیزهایی که حتماً در این خاطرات شهدا و خانواده‌ها و مصاحبه‌ها و مانند این‌ها باید در نظر گرفته بشود، این است که سؤال بشود، پرسیده بشود و آن‌ها شرح بدهند که انگیزهٔ این جوان چه بود که رفت؟ انگیزهٔ این همسر جوان که راضی شد به رفتن شوهرش چه بود؟ انگیزهٔ این پدر و مادر که این نهال را پرورش دادند و حالا دارند رها می‌کنند در راه خدا، در میدان جنگ، چه بود؟

کتاب تحریف واقعیت به حقیقت این تصمیم‌ها می‌پردازد.

خواندن کتاب تحریف واقعیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تحریف واقعیت

از دیرباز انسان برای حریم خود ارزش قایل بوده است. از این رو توجه به وطن و زادگاه برای او حائز اهمیت است. به همین خاطر بسیار دیده شده که اهتمام به وطن از مسیر خود خارج و به افراط‌گری تبدیل شده و وطن دوستی به وطن پرستی تغییر کرده است. وطن دوستی یعنی علاقهٔ طبیعی و فطری به زادگاه، خاک، ملت، مفاخر و میراث گذشته که نه تنها ناپسند نیست، بلکه ستودنی است. امّا وطن پرستی یعنی اصالت دادن به آب و خاک و ملیت و گزافه گویی برای بزرگ نمایی ملیت خود. در وطن پرستی روح خودستایی شعله‌ور می‌شود و فرد با دیگر اقوام و ملت‌ها به مقابله برمی‌خیزد. این روحیه خلاف فطرت انسانی است و عقل سلیم و شرع نیز آن‌را ناپسند می‌شمارد.

تعریف

در ابتدا لازم است با معنی چند واژه آشنا شویم:

وطن یعنی محل اقامت شخص و جایی که در آن متولد شده و پرورش یافته است.۲قوم یعنی گروه، مردم، خویشاوندان.۳و قومیت یعنی نژاد پرستی، ملّی گرائی.۴که در زبان عربی الحَمِیةُ القَومِیة گفته می‌شود؛ به معنی تعصب قومی، نژاد پرستی.

و مراد از الوَطَنِیة: علاقه و محبت نسبت به میهن و فداکاری برای آن است.

مفهوم ملی‌گرایی

ملی‌گرایی و میهن دوستی ترجمه و معادل اصطلاح فرنگی ناسیونالیسم است. و ناسیونالیسم در لغت به معنای ملت خواهی، ملیت خواهی و تعصب ملی است.به‌طور کلی این واژه گاهی به نهضتی که از آزادی و استقلال یک ملت در برابر تجاوز خارجی حمایت می‌کند و گاهی به اعتقاد تافتهٔ جدا بافته بودن یک ملت و در شکل افراطی به اعتقاد برتری یک ملت نسبت به ملت دیگر، اطلاق می‌شود.

بنابراین ملی‌گرایی یا ناسیونالیسم به مجموعه گرایشاتی گفته می‌شود که منبع تغذیه آن‌ها ارزش‌هایی مانند وطن، تاریخ و زبان است. و به تعبیر دیگر اصالت دادن به تعلقات قومی و ملی است.

ملّی گرایی یا ناسیونالیسم از عشق و علاقه و تعلق خاطر داشتن یک ملّت به سرزمین، زبان، فرهنگ، تاریخ و یا نژادشان سرچشمه می‌گیرد و باعث می‌شود این ملّت به دفاع از آن دل‌بستگی‌ها برخیزد. در ملی‌گرایی هویت ملی از هر ارزش دیگری حتی دین، بالاتر است. سابقه این علاقه به دوران یونان باستان برمی‌گردد. در نتیجه تنها ارزش برتر برای یک ملی‌گرا این است که در هر شرایطی با کشورش باشد و اجازه ندهد که دشمنان وطن به کشورش کم‌ترین آسیبی برسانند. پس او همیشه در صدد حل مشکلات و خدمت به وطن است. تا جایی‌که در بُعد افراطی، فرد ملی‌گرا توجه خود را به تأمین منافع ملی، حتی اگر مستلزم زیان دیگران هم باشد، ملزم می‌داند. از این رو گفته می‌شود امروزه ملّی‌گرایی به مانند یک ایدئولوژی سیاسی مطرح است. چرا که در نمونه‌های ملی‌گرایی با ریشه نژادپرستی شاهد نظام‌هایی چون نازیسم آلمان، فاشیسم ایتالیا، آپارتاید افریقای جنوبی و صهیونیسم اسرائیلی هستیم که عنصر اصلی در این نظام‌های نژادپرست اعتقاد به برتری نژادی و سلطه بر دیگران است.

ملی‌گرایی مراتب و درجات گوناگونی دارد. از علاقمندی به سرزمین و ملیت خود بی آن‌که خواهان جدایی از دیگران باشد شروع و تا ملی‌گرایی تند و افراطی و نژادپرستانه ادامه یافته و نهایتا به شوونیسم منتهی می‌شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه