دانلود و خرید کتاب سایه سرد مترسک وحیده صمدحسینی

کتاب سایه سرد مترسک

امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سایه سرد مترسک

کتاب سایه سرد مترسک نوشتهٔ وحیده صمدحسینی است. انتشارات الماس قرمز این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سایه سرد مترسک

کتاب سایه سرد مترسک داستانی اجتماعی با محوریت مسائل خانوادگی و عاطفی است. شخصیت اصلی داستان، بهار، با چالش‌های ناشی از ازدواج، روابط خانوادگی پیچیده، و انتظارات اجتماعی روبه‌رو می‌شود. نویسنده با نثری روان و توصیفات دقیق، فضایی پرتنش و احساسی خلق می‌کند که خواننده را تا پایان داستان همراهی می‌کند.

خواندن کتاب سایه سرد مترسک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب علاقه‌مندان به داستان‌های روان‌شناختی و خانوادگی است. کسانی که از روایت‌های پرکشش با شخصیت‌های عمیق لذت می‌برند، این رمان را جذاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب سایه سرد مترسک

"شروع می‌تواند پایان هر چیزی باشد. می‌تواند اولین دانه‌های ریز برف باشد که آرام چون پروانه‌های سفید رنگی، بر کف دستان آدم بشینند؛ اما در لحظه غیب شوند."

۱۴۰۴/۰۱/۲۱

نثر خوب وروانی دارد. از آن مهم‌تر اظهار نظر های راوی بسیار جالب وخواندنی دارد

۱۴۰۴/۰۱/۰۴

سلام عزیزان برای من واقعا خیلی عالی و سفر در زمان بود و بسیار برام شیرین و چندین بار خوندم توصیه میکنم حتما بخونید من کتابش رو خرید کردم

۱۴۰۴/۰۱/۰۴

من این کتاب رو نسخه چاپیش رو خوندم خیلی جالب بود داستانش با کتابهای دیگه ای که خواندم متفاوت بود پیشنهاد میکنم بخونید عالی بود

۱۴۰۴/۰۱/۰۱

کتاب جالب و سرگرم کننده اس روایتی از ماجرا های دهه ی ۷۰و ۸۰ است من خیلی لذت بردم