معرفی و دانلود کتاب سایه سرد مترسک pdf + خلاصه رایگان

کتاب سایه سرد مترسک

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
وحیده صمدحسینی

معرفی کتاب سایه سرد مترسک

کتاب سایه سرد مترسک نوشتهٔ وحیده صمدحسینی است. انتشارات الماس قرمز این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سایه سرد مترسک

کتاب سایه سرد مترسک داستانی اجتماعی با محوریت مسائل خانوادگی و عاطفی است. شخصیت اصلی داستان، بهار، با چالش‌های ناشی از ازدواج، روابط خانوادگی پیچیده، و انتظارات اجتماعی روبه‌رو می‌شود. نویسنده با نثری روان و توصیفات دقیق، فضایی پرتنش و احساسی خلق می‌کند که خواننده را تا پایان داستان همراهی می‌کند.

خواندن کتاب سایه سرد مترسک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب علاقه‌مندان به داستان‌های روان‌شناختی و خانوادگی است. کسانی که از روایت‌های پرکشش با شخصیت‌های عمیق لذت می‌برند، این رمان را جذاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب سایه سرد مترسک

"شروع می‌تواند پایان هر چیزی باشد. می‌تواند اولین دانه‌های ریز برف باشد که آرام چون پروانه‌های سفید رنگی، بر کف دستان آدم بشینند؛ اما در لحظه غیب شوند."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سایه سرد مترسک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسایه سرد مترسک
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۰۱/۲۱

نثر خوب وروانی دارد. از آن مهم‌تر اظهار نظر های راوی بسیار جالب وخواندنی دارد

۱۴۰۴/۰۱/۰۴

سلام عزیزان برای من واقعا خیلی عالی و سفر در زمان بود و بسیار برام شیرین و چندین بار خوندم توصیه میکنم حتما بخونید من کتابش رو خرید کردم

۱۴۰۴/۰۱/۰۴

من این کتاب رو نسخه چاپیش رو خوندم خیلی جالب بود داستانش با کتابهای دیگه ای که خواندم متفاوت بود پیشنهاد میکنم بخونید عالی بود

۱۴۰۴/۰۱/۰۱

کتاب جالب و سرگرم کننده اس روایتی از ماجرا های دهه ی ۷۰و ۸۰ است من خیلی لذت بردم