کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من
معرفی کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من
کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من نوشتهٔ محمدرضا امینی زاده بزنجانی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من
کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من به زندگی شاه قم حیدر و نقش او در فرهنگ ایل حیدر میپردازد. این اثر با قالب مثنوی، داستانهایی از زندگی و ویژگیهای این شخصیت را روایت میکند. نویسنده با استفاده از نثر زیبا و ادبیات غنی، به توصیف زندگی اجتماعی و فرهنگی ایل حیدر و چالشهای آن پرداخته است. کتاب به مراسمات فرهنگی، آداب و رسوم و زندگی روزمره ایل میپردازد و ویژگیهای اخلاقی و روحانی شاه قم حیدر را به عنوان نمادی از شجاعت و صداقت معرفی میکند. این کتاب، علاوه بر آشنایی با تاریخ و فرهنگ محلی، منبع الهامبخش برای نسل جوان در حفظ هویت فرهنگی و تاریخی است و برای علاقهمندان به ادبیات فارسی و تاریخ اجتماعی جذاب است.
انتشارات آموزشی تألیفی ارشدان، یک ناشر ایرانی است که در زمینه چاپ و انتشار کتابهای آموزشی و کمکآموزشی فعالیت میکند. این انتشارات با هدف ارتقای سطح علمی و آموزشی کشور، اقدام به انتشار کتابهایی با محتوای علمی و آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی نموده است. انتشارات ارشدان با بهرهگیری از نویسندگان و متخصصان مجرب، تلاش میکند تا کتابهایی با کیفیت بالا و محتوای بهروز را به مخاطبان خود ارائه دهد. از جمله زمینههای فعالیت این انتشارات میتوان به چاپ کتابهای کمکآموزشی، کتابهای کنکور، کتابهای دانشگاهی و همچنین کتابهای عمومی با محتوای علمی و آموزشی اشاره کرد. این انتشارات علاوه بر چاپ کتابهای کاغذی، در زمینه انتشار کتابهای الکترونیکی و صوتی نیز فعالیت دارد و تلاش میکند تا با استفاده از فناوریهای نوین، دسترسی مخاطبان به محتوای آموزشی را تسهیل کند.
خواندن کتاب مثنوی شاه قم حیدر و ایل من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر پیشنهاد میکنیم.