معرفی و دانلود کتاب تصویرهایی از ایران + خلاصه رایگان

کتاب تصویرهایی از ایران

نوع کتاببدون نظر
گرترود بل، بزرگمهر ریاحی

معرفی کتاب تصویرهایی از ایران

کتاب الکترونیکی «تصویرهایی از ایران» از گرترود بل و بزرگمهر ریاحی - انتشارات خوارزمی. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تصویرهایی از ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتصویرهایی از ایران
عنوان در زبان مبدأPersian Pictures
موضوعمردم شناسی، سفرنامه
نویسندهگرترود بل
مترجمبزرگمهر ریاحی
انتشاراتانتشارات خوارزمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۶۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

gh13331333
احساسی از گیجی پرهرج و مرج را از ذهن‌هایمان می‌تکاندیم، و با رضای خاطر می‌شنیدیم که صدای خشن بتدریج در ظلمت شب خاموش می‌شود . . .
gh13331333
یکی از فلاسفه گفته‌است: هر انسانی در ته دل آواره است. دریغا! بیم آن دارم که بهتر بود این کلام حکیمانه چنین باشد: هر انسانی دوست‌دارد خود را آواره تصور کند! زیرا که در سربزنگاه حتی یکی از هزار نیست که بتواند قید و بندهای تمدن را به‌دور اندازد؛ بندها و راحتی‌هایی ناشی از عاداتی که در اثر استفادهٔ طولانی به‌آنها خو گرفته‌است، و زندگی و امنیتی که برایش تأمین می‌کنند، یکنواختیشان را بخوبی جبران می‌نماید. با این حال، لحظاتی هست که روح