معرفی و دانلود کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)

کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)

حوادث خرداد ۱۳۶۲

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)

کتاب «تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)» نوشتۀ نبی کریمی است و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)

تقویم تاریخ دفاع مقدس مجموعه ای در چندین جلد و هر جلد با عنوان جداگانه، بر آن است تا رویدادهای روزهای جنگ تحمیلی را به صورت روزشمار عرضه کند. این مجموعه به‌عنوان منبعی مهم و مستند در تحقیقات جنگ به شمار می‌آید.

کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله) بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی است که تلاش دارد رویدادهای جنگ تحمیلی را به‌صورت روزشمار و مستند ثبت کند. این جلد به خردادماه سال ۱۳۶۲ می‌پردازد، مقطعی که در آن رژیم بعث عراق، در پی شکست‌های پی‌درپی در نبردهای میدانی، به جنگ ایذایی و تخریب زیرساخت‌های اقتصادی و زیست‌محیطی ایران روی آورد. در این دوره، عراق که توان پیشروی مستقیم را از دست داده بود، با حمله به چاه‌ها و سکوهای نفتی ایران سعی داشت فشار اقتصادی و روانی را بر جمهوری اسلامی افزایش دهد. در مقابل، رزمندگان اسلام با اتخاذ راهبردی محتاطانه، مشغول بازسازی نقاط ضعف عملیات‌های پیشین، از جمله والفجر مقدماتی و والفجر یک بودند. هدف اصلی این اقدامات، تضعیف تدریجی قوای دشمن و تحلیل توان رزمی آن برای اجرای موفق عملیات والفجر ۲ بود.

کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله) بر اساس اسناد و گزارش‌های رسمی نظامی و امنیتی، رویدادهای دفاع مقدس در خرداد ۱۳۶۲ را ثبت کرده است و اتفاقات این ماه را به‌صورت تقویمی ارائه می‌دهد که برای پژوهشگران تاریخ جنگ ایران و عراق بسیار مفید است.این کتاب علاوه بر گزارش رخدادها، تحلیل دقیقی از تحرکات نظامی و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک ایران و عراق ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به پژوهشگران، علاقه‌مندان به تاریخ جنگ ایران و عراق و تحلیلگران نظامی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد سی و چهارم؛ ضربت جندالله)
عنوان دیگرحوادث خرداد ۱۳۶۲
موضوعتاریخ معاصر ایران، دفاع مقدس
نویسندهنبی کریمی
انتشاراتانتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تقویم تاریخ دفاع مقدس

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
کپسول ۱۴ گفت و گویی که باید قبل از ۱۴ سالگی با فرزندانتان داشته باشید
میشل ایکارد
نام کوچک من بلقیس
بلقیس سلیمانی
من قهرمانم؛ در جست‌وجوی مقبره (جلد هشتم)
استیو بارلو
جزیره دلفین های آبی رنگ
اسکات اودل
خلاقیت ‌تصویری ‌کودکان
محیا موحدمنش
آموزش کاربردی ASP.NET MVC
مهرداد سلامی
افسانه های ازوپ (جلد نهم)
گروه ادبی گریباودو
بر سکوی افتخار
سیدسعید رحمانی
ورزش، سازمان ها و اماکن ورزشی معلولین
سارا حسینی پور قنات آبادی
سریال صوتی ارباب حلقه ها (فصل سوم: بازگشت پادشاه ـ قسمت شانزدهم)
رضا علیزاده
شب ایوب
رامین پورایمان
من قهرمانم؛ کشورت را نجات بده (جلد ششم)
استیو بارلو
هوش مصنوعی به زبان ساده
جواد سلطان محمدی
تاریخ شفاهی مدیران صندوق بازنشستگی کشوری
میکائیل عظیمی
رها کردن، طریقت تسلیم (خلاصه کتاب)
دیوید آر. هاوکینز
حدیث حسن (ع)