معرفی کتاب بخواب مثل ببر
کتاب بخواب مثل ببر نوشتهٔ مری لوک و ترجمهٔ رضی هیرمندی است که انتشارات بازی و اندیشه آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب بخواب مثل ببر
بخواب مثل ببر نوشته مری لوک و تصویرگری پاملا زاگارنسکی، داستان دختر کوچولویی است که نمیخواهد بخوابد. پدر و مادرش به او پیشنهاد میدهند که مثل حیوانات مختلف بخوابد. این کتاب به کودکان کمک میکند تا با روشهای مختلف خوابیدن آشنا شوند و به خوابیدن علاقهمند شوند.
خواندن کتاب بخواب مثل ببر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و خردسالانی که در به خواب رفتن مشکل دارند یا به داستانهای حیوانات علاقه دارند، بسیار مناسب است. همچنین، والدینی که به دنبال راهی خلاقانه و جذاب برای تشویق کودکان به خوابیدن هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند. تصاویر زیبا و متن ساده و روان، این کتاب را به یک انتخاب عالی برای بلندخوانی و ایجاد لحظات آرامشبخش قبل از خواب تبدیل کرده است.
بخشی از کتاب بخواب مثل ببر
«روزی روزگاری دختر کوچولویی بود که نمیخواست بخوابد
حتی بعد از غروب آفتاب
دختر کوچولو به مامانش گفت من خسته نیستم.»
به باباش گفت: «من خوابم نمی آید.»»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بخواب مثل ببر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بخواب مثل ببر |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |