کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی
معرفی کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی
کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی نوشتهٔ حمید واحدی سرچشمه است. انتشارات یافته این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی
کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی در مورد تحلیلهای لرزهای سدها همراه با مدلهای مختلف و نمونه آماری سد کارون سه به تحریر درآمده است.
انتشارات یافته، یکی از ناشران معتبر و فعال در زمینه نشر کتابهای علمی، آموزشی و دانشگاهی در ایران است. این انتشارات با هدف ترویج علم و دانش، به تألیف و ترجمه آثار مختلف در حوزههای گوناگون، از جمله مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، و مدیریت پرداخته است. یافتن توازن میان کیفیت و دسترسپذیری اطلاعات، از جمله اهداف اصلی این انتشارات به شمار میرود. انتشارات یافته با همکاری برجستهترین نویسندگان و پژوهشگران، مجموعهای غنی از منابع علمی و آموزشی را ارائه میدهد که علاوه بر دانشگاهها، مورد توجه پژوهشگران و دانشجویان نیز قرار گرفته است. یکی از ویژگیهای بارز این ناشر، توجه به نیازهای روز مخاطبان و تلاش برای بهروزرسانی مستمر محتوای منتشرشده است. همچنین، انتشارات یافته به برگزاری کارگاهها و سمینارهای علمی در حوزههای مختلف نیز فعال است و بدین ترتیب به ترویج فرهنگ مطالعه و پژوهش در جامعه کمک میکند. با ارائه کتابهایی با محتوای کاربردی و تحقیقاتی، انتشارات یافته نقشی مؤثر در ارتقاء دانش و تخصص در ایران ایفا میکند و به عنوان یک منبع معتبر در حوزه نشر علمی شناخته میشود.
خواندن کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران عمران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تحلیل لرزه ای سدهای بتنی قوسی
«با توجه به توسعه روز افزون تاسیسات آبی و بخصوص سدها به منظور دستیابی هر چه بیشتر به منابع آبی، تولید انرژی برق - آبی، کنترل سیلاب های فصلی رودخانه ها، بالا بردن قدرت تنظیم آب برای مصارف شرب و کشاورزی، مقابله با خشکسالی، حفاظت از منابع آب و ... که از مهمترین اهداف احداث سدها در هر کشور به شمار می رود؛ یکی از مهمترین اهداف حکومتی در هر کشوری می باشد.البته با توجه به اهمیت این نوع سازه ها و کنترل و نگهداری از آنها، به دلیل عملکرد درست و حصول اهداف از پیش تعریف شده برای این سازه ها، حفظ توان عملکردی و امکان بهره برداری و پایداری آنها به منظور کنترل ایمنی تاسیسات آبی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
حوادث دنیای سد سازی همواره راهنمای خوبی برای مطالعه رفتار سدها و یافتن نقاط ضعف آنها و همچنین توانسته کمک شایانی به طراحان سد نموده تا در مورد پدیده هایی که در مطالعات آنها لحاظ نشده به جستجو و تحقیق بیشتر بپردازند. همچنین از آنجا که بتن بدنه سدها ماده ای شکننده و ترد با مقاومت کششی پایین می باشد، برای مقابله با ترک های حاصل از تنش های حرارتی و انقباضی؛ از درزه های انقباض در بدنه سدها استفاده می شود.طراحی سدهای مقاوم در برابر زلزله و همچنین ارزیابی ایمنی سدهای موجود در برابر زلزله های آینده، نیازمند روش های تحلیلی موثق و معتبر می باشد. این روش ها باید توانایی ارزیابی تنش ها و تغییر شکل های دینامیکی در یک سد تحت اثر یک زلزله خاص را داشته باشند. توجه خاص باید معطوف به اندرکنش دینامیکی سد با آب و با خاک یا سنگ پی گردد. طراحی ایمنی سدها که مقادیر عظیمی آب را ذخیره می کنند، در مقابل زلزله ها به علت نتایج بسیار ضرر بار ناشی از شکست آن ها بسیار مهم می باشد. این عوامل، تحلیل های معمولی سدهای بتنی را پیچیده میکنند.»
حجم
۱۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۳۷ صفحه
حجم
۱۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۳۷ صفحه