کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی
معرفی کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی
کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی نوشتهٔ ا. د. محمود اسماعیل صالح و د. راشدبن عبدالرحمن الدویش و ترجمهٔ علی صیادانی و سمیه آقامحمدی اهل ایمان است. انتشارات یافته این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی
کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی نسخهٔ جدیدی از کتاب است و هدف اصلی آن تمرکز بر سؤالهای متداول پیرامون زبان عربی و فرهنگ آن است. در این کتاب، به شیوهای روشن و به دور از تکلف به سؤالها پاسخ داده شود و در عین حال از ذکر ارجاعات کاسته و به ذکر منابع و مآخذ در پایان کتاب اکتفا کرده است.
خواندن کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهای آموزشی زبان عربی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ۱۰۰ سوال پیرامون زبان عربی
«آموزش زبان عربی یکی از وظایف اصلی به شمار می آید که به مرکز بین المللی خدمات زبان عربی ملک عبدالله بن عبدالعزیز محول شده است؛ زیرا آموزش زبان عربی به غیر عرب زبانان یکی از آثار حیات هر زبان و شرط لازمه برای بقای آن و تداوم ارتباط با آن محسوب می گردد. مرکز به دنبال آن است تا زبان عربی ما به این دستاوردهای مهم دست پیدا کند؛ از این رو توجه ویژه ای به فرایند آموزش زبان عربی برای عرب زبانان و غیر عرب زبانان نشان داده است، زیرا تمایل دارد این فرایند در فعالیت های مختلفش در داخل و خارج عربستان سعودی از حضور گسترده ای برخوردار باشد و این امر به صراحت برای دنبالکنندگان فعالیتهای مرکز، از طریق انجمن های متعدد گفتمان، گردهمایی های نظام مند و انتشارات مختلف در زمینه این فرایند مهم مرکز محقق شده است.»