دانلود و خرید کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید ام. ای. هخت ترجمه شهرزاد امینیان
تصویر جلد کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید

کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید

معرفی کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید

کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید نوشتهٔ ام. ای. هخت و وپی گلدبرگ و ترجمهٔ شهرزاد امینیان است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید

کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید اثری است طنزآمیز و در عین حال آموزشی که به دوران پیری و چالش‌های آن از زاویه‌ای کاملاً متفاوت می‌نگرد. این کتاب نوشته‌ٔ دکتر ام. ای. هکت، جراح معروف، و ووپی گلدبرگ، کمدین برجسته، است. این دو زن با تجربه، با بی‌پرده‌ترین زبان ممکن درباره‌ٔ مسائل و مشکلات پیری صحبت می‌کنند و راهنمایی‌هایی عملی برای بهبود کیفیت زندگی در دوران سالمندی ارائه می‌دهند. این کتاب با تلفیقی از شوخ‌طبعی و خردمندی، به خوانندگان یادآوری می‌کند که دوران پیری تنها یک عدد نیست، بلکه فرصتی است برای زندگی با قدرت و شور بیشتر. هدف کتاب کمک به مخاطبان برای پذیرفتن و بهره‌بردن از سال‌های طلایی زندگی‌شان است. از راهکارهایی برای حفظ سلامتی جسمی و روانی گرفته تا نکاتی درباره‌ٔ مدیریت امور مالی و روابط، همه در این کتاب مطرح شده‌اند. این اثر با تأکید بر این‌که "پیری برای ضعیفان نیست"، به خوانندگان کمک می‌کند تا با آمادگی کامل به استقبال دوران پیری بروند.

خواندن کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چیزهایی که درباره زندگی باید بدانید اما نمی دانید

«بله، تجربه زندگی جنسی در سنین بالاتر ممکن است با آنچه در جوانی یا میانسالی تجربه کرده‌اید، متفاوت باشد و ممکن است نیاز به تغییراتی داشته باشید. اما پزشکان متخصص قلب اعلام کرده‌اند که فعالیت جنسی می‌تواند یکی از ارزشمندترین و لذت‌بخش‌ترین فعالیت‌ها برای افرادی باشد که از حمله قلبی بهبود یافته‌اند. تنها شرط لازم برای از سرگیری فعالیت جنسی پس از حمله قلبی این است که بتوانید حداقل پانزده پله را بدون احساس سرگیجه، تنگی نفس، یا درد در قفسه سینه، بالا بروید. این شرط بسیار دشواری نیست. مثلاً امروز شش پله را طی کردم، فردا هدفم هفت پله است و وقتی به توانایی بالا رفتن از یک پله کامل برسم، باید آماده باشید!

یک شاعر با تجربه گفته است که تنوع، ادویه زندگی است. این سخن از دو جهت به درک ما از زندگی جنسی پس از شصت‌سالگی کمک می‌کند: هم به تجربیات و طول دوران زندگی جنسی گذشته‌تان اشاره دارد و هم به تغییرات احتمالی که پیش رو دارید!

یک تذکر ملایم برای کسانی که دچار آرتریت قابل توجه در ناحیه کمر هستند: برخی موقعیت‌ها که اغلب توسط جوان‌ترها در روابط جنسی استفاده می‌شود، ممکن است برای این افراد ناراحت‌کننده باشد. اگر شما جزو افرادی هستید که بالای شصت سال سن دارند و از کمردرد رنج می‌برید، احتمالاً نیازی به توضیح بیشتر دراین‌باره نیست. برای روشن‌شدن بیشتر، باید گفت که کشیدگی ناحیه کمر می‌تواند باعث درد شود. به جای آن، شاید بهتر باشد که راه‌های دیگری را امتحان کنید.

حال، آیا فوایدی برای فعالیت جنسی در سنین بالای شصت سال وجود دارد؟ به‌نظر من، پاسخ مثبت است.

یکی از این مزایا این است که نگرانی در مورد بارداری ناخواسته وجود ندارد. در نتیجه، نیازی به استفاده از روش‌های کنترل بارداری نیست. البته، همچنان مهم است که در مورد تجارب مثبت یا منفی مرتبط با بیماری‌های مقاربتی صحبت شود.

دومین نکته، آشنایی نزدیک با شریک زندگی‌تان به شما این امکان را می‌دهد که در صورت وجود هر گونه ناراحتی یا مشکل، به‌راحتی و صراحت درباره آن صحبت کنید. برای کسانی که تازه وارد این عرصه شده‌اند، تنظیم قوانین و معیارهای اساسی پیش از آغاز فعالیت جنسی نه تنها قابل قبول بلکه مطلوب است. این بحث‌ها می‌توانند بسیار جذاب و مفید باشند.»