دانلود و خرید کتاب اسرارآمیزترین اسرار مارک داویدزیاک ترجمه مهدی رمضانی

کتاب اسرارآمیزترین اسرار

انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اسرارآمیزترین اسرار

کتاب اسرارآمیزترین اسرار نوشتهٔ مارک داویدزیاک و ترجمهٔ مهدی رمضانی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اسرارآمیزترین اسرار

کتاب اسرارآمیزترین اسرار به بررسی یکی از بزرگ‌ترین معماهای تاریخ ادبیات، یعنی مرگ و زندگی پر از راز و رمز ادگار آلن پو، نویسنده‌ٔ مشهور آمریکایی، می‌پردازد. این کتاب نه تنها به تحلیل زندگی پیچیده و آثار بی‌نظیر پو می‌پردازد، بلکه با دقت و جزئیات به بررسی حوادث مرگ‌بار و اسرارآمیز او می‌پردازد که همچنان ذهن محققان و علاقه‌مندان به ادبیات را به خود مشغول کرده است. داویدی‌ژاک با استفاده از منابع جدید و مستندات نادر، به بازخوانی آخرین روزهای زندگی پو و شرایط پر رمز و راز مرگ او پرداخته و نگاهی تازه به پرونده‌ای که سال‌ها محل بحث و نظریه‌پردازی بوده، ارائه می‌دهد. این کتاب به خوانندگان این امکان را می‌دهد تا علاوه بر شناخت عمیق‌تر از زندگی ادگار آلن پو، با افشای حقایق جدید و شواهد مستند، به درک بهتری از تأثیرات فرهنگی و هنری او برسند. اسرارآمیزترین اسرار به نوعی یک تحقیق و تجزیه و تحلیل علمی از مرگ و زندگی پو است که به بسیاری از سؤال‌های بی‌پاسخ درباره او پاسخ می‌دهد.

خواندن کتاب اسرارآمیزترین اسرار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران زندگی‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اسرارآمیزترین اسرار

«به عنوان یک جوان، رابرت بلاخ با اچ. پی. لاوکرفت، که درباره پو گفته بود «ما داستان ترسناک مدرن را در حالت نهایی و کامل‌اش به او مدیون هستیم»، دوست مکاتبه‌ای او بود. بلاخ با بیشتر نویسندگان برجسته ترسناک دوران خود از جمله ریچارد متیسون، استیون کینگ، و هارلن الیسون، و همچنین بازیگران مشهور ترسناک مانند بوریس کارلف، وینسنت پرایس و کریستوفر لی دوست شد.

بلاخ پرسید: «می‌دانید همه ما در چه چیزی با پو مشترک هستیم؟ یک حس شوخ‌طبعی فوق‌العاده. انجام این کار بدون داشتن حس شوخ‌طبعی فوق‌العاده تقریباً غیرممکن است. این یکی از اجزای اساسی تجهیزاتی است که برای این کار نیاز دارید. بنابراین نویسندگان ترسناک تقریباً همیشه افرادی بسیار بامزه هستند و این امر معمولاً مردم را متعجب می‌کند. حس شوخ‌طبعی تقریباً آخرین چیزی است که مردم به پو نسبت می‌دهند؛ اما اگر کسی چیزی در مورد نوشتن ژانر ترسناک بداند، شوح طبعی اولین چیزی است که به او نسبت می‌دهند. پو فقط به خاطر نوشتن داستان‌های ترسناک خوب بامزه نبود؛ او داستان‌های ترسناک خوب نوشت چون بامزه بود و چون بسیاری از چیزهای دیگر نیز بود. شما باید فراتر از تصویر ویرایش شده‌اش بنگرید.»

شوخ‌طبعی یک عنصر اساسی در دوستداران ادبیات ترسناک به شمار می‌رود. انریکا جنگ، مدیر خانه و موزه ادگار آلن پو در بالتیمور، می‌گوید: «اگر به یک همایش داستان‌های ترسناک بروید، متوجه خواهید شد که شرکت‌کنندگان از شادترین افرادی هستند که تاکنون دیده‌اید. خنده در اینجا پایان‌ناپذیر است.» ادگار آلن پو نیز در ادغام شوخ‌طبعی و ترس مهارت داشت. او در آثارش اغلب عناصر وحشتناک را با لحظات طنزآمیز ترکیب می‌کرد.

پل لوئیس، استاد زبان انگلیسی در دانشگاه بوستون و رئیس پیشین انجمن مطالعات پو، در این باره می‌گوید: «پو از آن لحظاتی که یک نفر شوخی را درک می‌کند و دیگری نه، لذت می‌برد. او در این موقعیت‌ها کنترل کامل داشت. این موضوع را می‌توان در نقدهایش و همچنین در داستان‌هایی چون « نوشیدنی آمونتیلادو» مشاهده کرد. پو به دقت به تناقضات توجه می‌کرد تا فرصت‌هایی برای طنز یا وحشت بیابد. شوخ‌طبعی او به شکلی فریبنده پیچیده بود.»

استیون کینگ تأکید کرد که نویسندگان داستان‌های ترسناک، علاوه بر اینکه به طرز غافلگیرکننده‌ای بامزه‌اند، معمولاً واقع‌بین‌تر بوده و نسبت به آنچه مردم انتظار دارند، به زندگی واقعی نزدیک‌تر هستند.»