دانلود و خرید کتاب جامعه فوق فرآوری شده کریس ون تولکن ترجمه محمد طالشیان

کتاب جامعه فوق فرآوری شده

انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جامعه فوق فرآوری شده

کتاب جامعه فوق فرآوری شده نوشتهٔ کریس ون تولکن و ترجمهٔ محمد طالشیان است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب جامعه فوق فرآوری شده

کتاب جامعه فوق فرآوری شده به بررسی تأثیرات عمیق و نگران‌کننده غذاهای فوق‌فرآوری‌شده بر سلامتی انسان‌ها می‌پردازد. نویسنده، که خود پزشک بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه کالج لندن است، با استفاده از تحقیقات گسترده و آزمایش‌های شخصی، نشان می‌دهد که چگونه این نوع غذاها، که بخش عمده‌ای از رژیم غذایی بسیاری از ما را تشکیل می‌دهند، نه تنها سلامت جسمانی ما را به خطر می‌اندازند بلکه بر نحوهٔ تفکر و رفتار ما نیز تاثیر می‌گذارند. هدف اصلی این کتاب، افزایش آگاهی عمومی دربارهٔ خطرات پنهان در غذاهای فوق‌‌فرآوری‌شده و ترویج رژیم‌های غذایی سالم‌تر است. ون تولکن با نگاهی انتقادی به صنعت غذا، راه‌های گمراه‌کننده‌ای که این صنعت برای تبلیغ محصولات خود استفاده می‌کند را فاش می‌کند و نشان می‌دهد چگونه این غذاها، حتی به‌رغم اطلاع ما از مضراتشان، همچنان جذابیت دارند.

خواندن کتاب جامعه فوق فرآوری شده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جامعه فوق فرآوری شده

«بنابراین، چاقی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا در میان تمام بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی و حتی در میان تقریباً تمام بیماری‌ها، یک موقعیت منحصر به فرد دارد: پزشکان معمولاً بیمار را به خاطر ابتلا به چاقی مقصر می‌دانند. این نگرش نشان دهنده یک چالش بزرگ در فهم و مدیریت اثرات رژیم غذایی مدرن بر سلامت است.

در واقع، لازم است لحظه‌ای در پیرامون با چاقی به بحث بپردازیم. ما همچنان در حال یادگیری و درک زبان مناسب برای این بحث هستیم. اصطلاح «چاقی» برای بسیاری از افراد می‌تواند توهین‌آمیز باشد و نامگذاری آن به عنوان یک بیماری می‌تواند تبعیض‌آمیز باشد. بسیاری از مردم چاقی را نه به عنوان یک بیماری، بلکه به عنوان بخشی از هویت خود می‌پذیرند. برای برخی دیگر، چاقی تنها یک سبک زندگی است و به شکلی عادی در زندگی روزمره آن‌ها جای گرفته است. افزایش وزن لزوماً همراه با افزایش خطرات بهداشتی نیست و در واقع، بسیاری از افرادی که با اضافه وزن زندگی می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ نسبت به کسانی است که با وزن معمولی زندگی می‌کنند قرار دارند.

با این حال، من گاهی از اصطلاح «چاقی» استفاده می‌کنم و گاهی اوقات آن را به عنوان یک بیماری تعریف خواهم کرد. دلیل این امر این است که بیماری‌ها معمولاً بودجه‌های تحقیق و درمان دریافت می‌کنند و گاهی اوقات برچسب «بیماری» می‌تواند به کاهش انگ اجتماعی کمک کند: بیماری انتخاب یک نوع سبک زندگی نیست، و این واژه می‌تواند به کاهش بار مسئولیت از دوش فرد مبتلا کمک کند.»