دانلود و خرید کتاب تربیت بدون فریاد هال ادوارد رانکل ترجمه آسیه نقی پورفر
تصویر جلد کتاب تربیت بدون فریاد

کتاب تربیت بدون فریاد

معرفی کتاب تربیت بدون فریاد

کتاب تربیت بدون فریاد نوشتهٔ هال ادوارد رانکل و ترجمهٔ آسیه نقی پورفر است. انتشارات هرماس این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تربیت بدون فریاد

کتاب تربیت بدون فریاد رویکردی نوین در فرزندپروری ارائه می‌دهد که بر آرامش و کنترل هیجانات والدین تأکید دارد. نویسنده با بیان تجربیات عملی و تحلیل‌های روانشناختی، نشان می‌دهد که چگونه والدین می‌توانند بدون از دست دادن خونسردی، روابط سالم‌تری با فرزندانشان برقرار کنند. این کتاب به جای تمرکز صرف بر رفتار کودکان، بر نقش والدین در ایجاد فضای خانوادگی آرام و صمیمی تأکید می‌کند.

خواندن کتاب تربیت بدون فریاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدینی که احساس می‌کنند در تربیت فرزندانشان به بن‌بست رسیده‌اند یا از کوره در می‌روند، بسیار مفید است. همچنین به مربیان، معلمان، و مشاورانی که با کودکان و نوجوانان کار می‌کنند، توصیه می‌شود. اگر شما هم به دنبال روش‌هایی هستید که بدون فریاد و تنش، فرزندانی مسئول و مستقل پرورش دهید، مطالعه این کتاب می‌تواند دیدگاه‌های جدید و کاربردی به شما ارائه دهد.

بخشی از کتاب تربیت بدون فریاد

«تربیت بدون فریاد یعنی تمام واکنش‌های هیجانی خود نسبت به این اضطراب را آرام کنیم. به آن بدون فریاد می‌گویند: زیرا فریادزدن متداول‌ترین واکنش محسوب می‌شود. اما این واکنش‌ها فقط در فریادزدن خلاصه نمی‌شوند. مثلاً ما به کل موقعیت پیش‌آمده را نادیده می‌گیریم، یا برعکس از آن لب بوم می‌افتیم و خودمان برای جبران قضیه دست‌به‌کار می‌شویم.»