دانلود و خرید کتاب کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان ترجمه سیده حنان بنی هاشمی

معرفی کتاب کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان

کتاب الکترونیکی کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان نوشتۀ سیده حنان بنی هاشمی و امیرحسین حسینی و علی اکبر سیاری و فرید ایمان زاده و نقی دارا و کتایون خاتمی و آیه یراقی و بهشته النگ است و انتشارات ایرانارسانه آن را منتشر کرده است. کتاب کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان راهنمایی برای کمک به والدین در زمینۀ مراقبت هر چه بهتر از فرزندان است.

درباره کتاب کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان

فرزند پروری می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده باشد اما آن را سخت‌ترین کار جهان نیز نامیده‌اند. نوزادان و کودکان ما برای ما بسیار ارزشمند هستند. وقتی حالشان خوب نیست نگران این هستیم که چه مشکلی پیش آمده و برای کمک به آنها چه کاری می‌توانیم انجام دهیم. ما می‌خواهیم هرچه زودتر بهتر شوند. کتاب کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان حاوی توصیه‌ها و نکاتی در رابطه با نحوه مدیریت بیماری‌ها و مشکلات رایجی است که اغلب نوزادان و خردسالان در ۵ سال اول زندگی خود تجربه می‌کنند. این کتاب همچنین اطلاعاتی در مورد بیماری‌های جدی‌تر، مواردی که باید مراقبشان باشید و نحوۀ دریافت کمک در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

خواندن کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین جوانی که در زمینۀ فرزندپروری کم تجربه هستند مناسب است.

بخشی از کتاب نارنجی کوچک برای والدین جوان

«بیشتر تب‌های کودکان از ویروس‌ها ناشی می‌شود؛ مثلاً، ویروس سرماخوردگی یا گلودرد. این عفونت‌ها بسیار شایع هستند. بیشتر آن‌ها حدود یک هفته طول می‌کشد، اما علائم سرفه و آبریزش بینی ممکن است ۲ تا ۳ هفته طول بکشد. تب باید بعد از ۵ روز برطرف شود و دمای بدن معمولاً در اوایل بیماری در بالاترین میزان است. ( نمودار زیر را مشاهده کنید)

گاهی اوقات تب کودک ممکن است به دلیل وجود یک باکتری باشد. تشخیص تفاوت بین تب ناشی از ویروس و تب ناشی از باکتری، به خصوص در اوایل بیماری، ممکن است دشوار باشد. اگر پزشک شما به عفونت باکتریایی مشکوک باشد، ممکن است به کودک شما آنتی‌بیوتیک بدهد. تب‌های ناشی از عفونت‌های باکتریایی معمولاً پس از ۱ تا ۳ روز از شروع آنتی‌بیوتیک برطرف می‌شود...»