کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران
معرفی کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران
کتاب«فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران» نوشتۀ مجید ملامحمدی است و به نشر آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبان داستانی و تصاویر الهامبخش، پلی میان آموزش مفاهیم دینی و ایجاد علاقه در کودکان میسازد.
درباره کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران
کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ پسران یک اثر آموزشی و انگیزشی است که با روایتی داستانی و تصاویر جذاب، مخاطبان پسر را با زیباییها و معنای نماز آشنا میکند. این کتاب به شکلی خلاقانه و شیرین، تجربۀ پسران در آستانهٔ یادگیری نماز را به تصویر میکشد و مراحل آن را به زبانی ساده و قابلفهم توضیح میدهد.
داستان کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ پسران از لحظهای آغاز میشود که محمد، پسری باهوش و مشتاق، در خانه مانده و والدینش به بیمارستان رفتهاند تا به عمه بیمارشان سر بزنند. او به یاد توصیۀ پدرش میافتد. محمد که هنوز به سن تکلیف نرسیده، با اشتیاق تصمیم میگیرد نماز را تمرین کند و مهارت خود را در آن نشان دهد. او در خلال داستان، از آموزشهایی که از والدینش یاد گرفته، سخن میگوید. محمد به زبان خودمانی و ساده به مخاطبان میگوید که چگونه نماز، بخشی از زندگیاش شده و حتی پیش از آن که واجب شود، با عشق و علاقه به آن پرداخته است. سپس، او با شوروشوق سعی میکند مراحل یک نماز ۳ رکعتی ساده را به دیگران آموزش دهد.
در بخشهای دیگر کتاب فرشتههای نماز؛ آموزش نماز ویژۀ پسران، با زبانی روان و تصاویری زیبا، مراحل وضو، نیت و انجام صحیح نماز به کودکان آموزش داده میشود. تأکید بر این نکته که نمازخواندن راهی برای ارتباط مستقیم با خداوند مهربان است، یکی از پیامهای کلیدی کتاب به شمار میآید.
خواندن کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام پسرانی که در مسیر یادگیری و تقویت ارتباط با خداوند هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فرشته های نماز؛ آموزش نماز ویژه پسران
«بابا و مامان رفتهاند بیمارستان تا به عمه جان که بیمار است سر بزنند. من و آبجی سارا در خانه هستیم. ناگهان یاد حرفهای بابا میافتم. - پسرم! محمد جان! تا ما برمیگردیم، آن چند رکعت نماز را که یادت دادم دوباره بخوان و تمرین کن تا خوب بلد بشوی! من میخواهم به بابا بگویم که همان اول، نمازم را یاد گرفتم؛ اگرچه هنوز به سن تکلیف نرسیدهام! مامان بابای خوبم یادم دادهاند که پس از آن که نماز بر من ِ وقت واجب میشود، هر شبانهروز، نمازهایم را مرتب و سر بخوانم. راستی شما هم بلدید نماز بخوانید؟ اگر هنوز یاد نگرفتهاید من یک نماز سه رکعتی یادتان میدهم که خیلی راحت و ساده است.»