دانلود و خرید کتاب قدرت درون تو جان سی. مکسول ترجمه مهدیس بهنیا
تصویر جلد کتاب قدرت درون تو

کتاب قدرت درون تو

معرفی کتاب قدرت درون تو

کتاب قدرت درون تو نوشتۀ جان سی. مکسول با ترجمۀ مهدیس بهنیا در انتشارات ابوعطا به چاپ رسیده است.

درباره کتاب قدرت درون تو

چه چیزی مانع مسیر ما می‌شود؟ چه چیزی محدودمان می‌کند؟ اگر نمی‌دانیم چطور می‌خواهیم آن را از میان برداریم؟ فراتر از این، بسیاری از ما خود را عقب نگه می‌داریم چون باورمان شده است که توانایی‌های ما محدود است. تا به حال به این فکر کرده‌اید که شاید این تصورات فقط یک خیال باطل است؟ کتاب قدرت درون تو با تکنیک‌ها و آموزه‌های خود چگونگی گذر کردن از محدودیت‌ها را توضیح می‌دهد. نویسنده در این کتاب کمک کند که به ظرفیت‌های بالقوۀ درونمان آگاه باشیم.

جان مکسول به معرفی و آزمودن ۱۷ ظرفیت کلیدی پرداخته است که هرکدام از ما مالک آن‌ها هستیم. برخی از این ظرفیت‌ها با ما متولد می‌شوند؛ از جمله اینکه چگونه می‌اندیشیم و یا چگونه به طور طبیعی با دیگران ارتباط برقرار می کنیم. باقی انتخاب‌هایی هستند که اغلب در ضمیر ناخودآگاه ما وجود دارند؛ مثل طرز فکرمان و یا قوانین شخصیمان که قابل گسترش هستند.

مکسول توصیه‌هایی کاربردی و واضح داده است تا بدانیم که با هریک از این ظرفیت‌ها چه‌ کاری می‌توانیم انجام دهیم که رشد کنیم. او می‌گوید با آموختن اینکه چطور عواطفمان را مدیریت کنیم و سطح انرژیمان را در جهت غلبه بر به‌تعویق‌انداختن کارها بالا ببریم و از سویی دیگر ریسک‌پذیرتر باشیم به‌مرور می‌بینیم که انتظاراتمان با موفقیت مواجه شده است و تبدیل به فردی شده‌ایم که از تصورمان خیلی بهتر است.

خواندن کتاب قدرت درون تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

درباره جان سی. مکسول

جان سی. مکسول در ۲۰ فوریهٔ ۱۹۴۷ در میشیگان در ایالت‌متحدهٔ آمریکا به دنیا آمد. او نویسنده، مربی و کارشناس رهبری و مدیریت و سخنران حرفه‌ای آمریکایی است. ماکسول به‌مدت ۳۰ سال به‌عنوان کشیش در کلیساهای اوهایو، ایندیانا، کالیفرنیا و فلوریدا حضور داشت. او در سال ۱۹۹۵ کلیسا را ترک کرد و تمام وقت خود را به صحبت‌کردن و نوشتن اختصاص داد. کتاب‌های او در ردهٔ پرفروش‌ترین‌های دنیا قرار دارند و از میان مشهورترین آن‌ها می‌توان به «مدیریت نگرش»، «رهبری»، «صفت‌های بایستهٔ یک رهبر»، «هفده اصل کار تیمی»، «به خود جرئت رؤیاپردازی بدهید و سپس رؤیایتان را تحقق بخشید»، «قوانین طلایی کار تیمی»، «آنچه همهٔ رهبران باید بدانند»، «در اندیشهٔ تحول»، «مدیریت ارتباطات» و «پرورش کارکنان» اشاره کرد؛ او همچنین کار تأسیس مؤسسهٔ EQUIP و شرکت جان مکسول را بر عهده داشته است.

بخشی از کتاب قدرت درون تو

«من همیشه دوست دارم با کسانی وقت بگذرانم که بیش از آنچه که من می‌دانم بدانند و هر زمانی که با کسی هستم که با او آشنا شده‌ام و برایش احترام قائلم، از او می‌پرسم «شما چه کسی را می‌شناسید که به نظرتان من هم باید بشناسم؟» این سوال بیش از هر چیز دیگری در زندگی به من فایده رسانده است. بهترین راه برای آشنا شدن با کسی که باید بشناسید، سوال کردن از کسی است که شما را می شناسد. من می‌خواهم تشویقتان کنم که در زندگی هدفمند باشید و از خود با گام برداشتن به سوی روابطی که می‌پسندید ابتکار نشان دهید. اگر شما منتظر افراد مناسب بمانید تا به دیدار شما بیایند، هرگز ملاقاتشان نخواهید کرد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است