دانلود و خرید کتاب اگر من فوق العاده ام، چرا هنوز مجردم؟ سوزان پیج ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب اگر من فوق العاده ام، چرا هنوز مجردم؟

کتاب اگر من فوق العاده ام، چرا هنوز مجردم؟

معرفی کتاب اگر من فوق العاده ام، چرا هنوز مجردم؟

کتاب صوتی «اگر من فوق‌العاده‌ام، چرا هنوز مجردم؟» نوشتۀ سوزان پیج با ترجمۀ مهسار مشتاق در انتشارات ابوعطا چاپ شده است. این کتاب به بررسی رفتارها و الگوهای فکری که می‌توانند مانع شکل‌گیری روابط عاطفی موفق شوند، می‌پردازد.

درباره کتاب اگر من فوق‌العاده‌ام، چرا هنوز مجردم؟

سوزان پیج با استفاده از تجربیات مشاوره‌ای خود، الگوهای رفتاری و فکری که می‌توانند در شکل‌گیری و تداوم تجرد نقش داشته باشند را شناسایی کرده است. سوزان پیج مشاور و درمانگری در حوزهٔ روابط است که بیش از ۳۰ سال تجربه در زمینهٔ مشاوره دارد. او مدرک دکترای خود را از دانشگاه کالیفرنیا دریافت کرده و چندین کتاب در زمینهٔ روابط و ازدواج نوشته است. کتاب اگر من فوق‌العاده‌ام، چرا هنوز مجردم؟ شامل تمرین‌ها و راهکارهایی برای شناخت این الگوها و تغییر آن‌هاست. در این کتاب موضوعاتی مانند شناخت موانع درونی برای برقراری ارتباط، درک الگوهای ناکارآمد در روابط گذشته و روش‌های ایجاد تغییر در نگرش به روابط عاطفی بررسی می‌شود. همچنین در این کتاب به مواردی مانند تعیین معیارهای واقع‌بینانه برای انتخاب شریک زندگی و روش‌های مؤثر برای آشنایی و برقراری ارتباط پرداخته شده است.

کتاب «اگر من فوق‌العاده‌ام، چرا هنوز مجردم؟» را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افراد مجردی که در پی درک و تغییر الگوهای رفتاری خود در روابط عاطفی هستند و همچنین برای متخصصان حوزهٔ مشاوره که با موضوع روابط عاطفی سروکار دارند، مناسب است.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۶۰%