دانلود و خرید کتاب دختر فیلی سلستا ریمینگتون ترجمه فتانه خیشابه
تصویر جلد کتاب دختر فیلی

کتاب دختر فیلی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دختر فیلی

کتاب «دختر فیلی» نوشتۀ سلستا ریمینگتون و ترجمۀ فتانه خیشابه است و انتشارات ابوعطا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب دختر فیلی

کتاب دختر فیلی داستانی دل‌نشین و خیال‌انگیز دربارۀ هویت، خانواده، و شجاعت در مواجهه با ناشناخته‌هاست. لکسینگتون ویلو، که لکس صدایش می‌کنند، دختری است که گذشته‌ای گمشده دارد و از کودکی در باغ وحشی زندگی کرده که او را بعد از طوفانی ویرانگر به آنجا آورده‌اند. او حتی نام یا روز تولدش را نمی‌داند و تنها خاطره‌ای که از دوران کودکی‌اش دارد، پناهی است که فیل باغ‌وحش به نام «نایا» در هنگام طوفان به او داده بود. این پیوند ویژه میان لکس و نایا، زمینه‌ای برای ماجراجویی‌های جادویی لکس می‌شود.

لکس در ۱۲ به سن بلوغ رسیده و برای نخستین‌بار اجازه پیدا کرده تا به طویلهٔ آموزشی فیل‌ها برود و نایا را از نزدیک ببیند. آنچه این داستان را خاص می‌کند، توانایی اسرارآمیز نایا است که می‌تواند تصاویر و پیام‌های ذهنی را برای لکس ارسال کند. نایا از او می‌خواهد که به جنگلی برود که خارج از باغ‌وحش است، جایی که ممکن است رازهایی دربارۀ گذشته و خانوادۀ واقعی لکس نهفته باشد. بااین‌حال، باد که همیشه در گوش لکس زمزمه می‌کند، او را از رفتن بازمی‌دارد و خطرات پیش رو را یادآور می‌شود.

کتاب دختر فیلی، خواننده را وارد دنیایی می‌کند که در آن ارتباط با حیوانات، کشف گنج‌های گمشده، و رویارویی با ارواح، همه در خدمت یافتن هویت و اصالت فردی هستند. داستان با تاکید بر شجاعت، ماجراجویی و قدرت دوستی، به خوانندگان یادآوری می‌کند که برای یافتن پاسخ سؤالات بزرگ زندگی، گاهی باید جسارت داشت و به دل خطر رفت. دختر فیلی قصه‌ای است که با فضای مرموز و دلپذیرش، توجه طرفداران داستان‌های ماجراجویانه و تخیلی را به خود جلب می‌کند و حس همدلی و کنجکاوی را در دل آنان برمی‌انگیزد.

خواندن کتاب دختر فیلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان و علاقه‌مندان به رمان‌های ماجراجویانه و تخیلی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دختر فیلی

«رابطۀ من و باد شکراب است. تقصیر باد است که من اسم و روز تولد ندارم. حتی چیزی دربارۀ خودم نمی‌دانم تا قصه‌ام را شروع کنم. وقتی کوچک بودم، ‌خانواده‌ام را برد و حالا نه آن‌ها را به یاد می‌آورم و نه می‌دانم از کجا آمده‌ام.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۶۰%