دانلود و خرید کتاب سرگذشت یک یوگی پارامهانسا یوگاناندا ترجمه سیدخشایار کیافر
تصویر جلد کتاب سرگذشت یک یوگی

کتاب سرگذشت یک یوگی

معرفی کتاب سرگذشت یک یوگی

کتاب سرگذشت یک یوگی نوشتهٔ پارامهانسا یوگاناندا و ترجمهٔ سیدخشایار کیافر است. انتشارات کدیور این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سرگذشت یک یوگی

کتاب سرگذشت یک یوگی یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین کتاب‌های معنوی قرن بیستم است. این کتاب داستان زندگی و سفرهای معنوی نویسنده را روایت می‌کند و به معرفی یوگا و مدیتیشن به جهان غرب می‌پردازد. پاراماهانسا یوگاناندا (۱۸۹۳-۱۹۵۲) یکی از اولین معلمان معنوی هند بود که به غرب سفر کرد و نقش مهمی در معرفی یوگا و فلسفه‌های هندی به مخاطبان غربی داشت. او بنیان‌گذار سازمان خودشناسی (Self-Realization Fellowship) است که هدف آن ترویج یوگا و مدیتیشن برای رسیدن به خودشناسی و خداشناسی است. یوگاناندا در بخشی از کتاب به توصیف کودکی و جوانی خود در هند می‌پردازد و از تجربیات معنوی خود و دیدارهایش با یوگی‌ها و عارفان هندی سخن می‌گوید. یکی از نقاط مهم زندگی یوگاناندا آشنایی او با استاد معنویش، سوامی سری یوکتشوار، است که در کتاب به تعالیم و راهنمایی‌های این استاد می‌پردازد و تأثیر عمیق او بر زندگی یوگاناندا را نشان می‌دهد.

یوگاناندا در سال ۱۹۲۰ به آمریکا سفر کرد تا یوگا و تعالیم معنوی هند را معرفی کند که با چالش‌ها و موفقیت‌های همراه بود. تجربیات او از تدریس و ارائهٔ سمینارها در بخش‌هایی از کتاب آمده است. در سراسر کتاب، تعالیم معنوی و فلسفه‌های یوگا، مدیتیشن و خودشناسی آمده است. هدف از این تعالیم رسیدن به صلح درونی و اتحاد با خداوند است. کتاب پر از داستان‌های تجربیات معنوی و معجزات است که یوگاناندا در طول زندگی خود شاهد آنها بوده است. این داستان‌ها به خواننده الهام می‌بخشند و اهمیت ایمان، تمرین و تعهد به راه معنوی را نشان می‌دهند. سرگذشت یک یوگی نه تنها زندگی و تجربیات شخصی یوگاناندا را به تصویر می‌کشد، بلکه به عنوان منبعی ارزشمند برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تر از یوگا و مسیرهای معنوی هستند، عمل می‌کند. این کتاب تأثیر فراوانی بر خوانندگان در سراسر جهان داشته و همچنان یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های معنوی باقی مانده است.

خواندن کتاب سرگذشت یک یوگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران زندگی‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

جنبش دانشجویی در ایران
علیرضا کریمیان
آموزش زبان آلمانی بر اساس کتاب منشن (جلد پنجم)
ساندرا ایوانز
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ عقل به روایت کانت
گرت ویلیامز
در جست و جوی قصری که جوانی من بنایش کرد
پر لاگرکویست
انقلاب آلمان ۱۹۲۳-۱۹۱۷ (جلد دوم)
پی یر بروئه
گاهشمار زندگی و مبارزات امام خمینی (جلد دوم)
حسین صدیقی خلیل آباد
مراجع ثلاث
مصطفی قلی زاده علیار
زندگینامه و دیوان طجر
محمودرضا صادقی طجر
بیع و خیارات از فقه امام صادق (ع)
محمدجواد مغنیه
سواد رسانه‌ای و مدیریت بحران