دانلود و خرید کتاب کفش تق تقی دارم لیلی خیامی

کتاب کفش تق تقی دارم

نویسنده:لیلی خیامی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کفش تق تقی دارم

کتاب کفش تق تقی دارم نوشتهٔ لیلی خیامی است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب کفش تق تقی دارم

کتاب کفش تق تقی دارم که با تصویرسازی‌های «محمدمهدی طباطبایی» منتشر شده، مجموعه شعر کودکان است.

شعر کودک و نوجوان، شعری است که با تخیل و درک کودکان و نوجوانان تناسب داشته باشد و در یک جمله اینکه برای این گروه‌های سنی قابل‌فهم باشد. شعر دریافت‌های تازه‌ای به کودکان از جهان پیرامونشان می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا از زاویه‌ای نو و با احساسات عالی به جهان بنگرند؛ در واقع شعر ارتباط کودکان را با جهان عمیق‌تر، عاطفی‌تر و دلچسب‌تر می‌کند. برخی معتقد هستند که شعر کودک و نوجوان در ایران که در آغاز دههٔ ۱۳۶۰ از رشد نسبتاً خوبی برخوردار بود، در سال‌های اخیر به ورطهٔ تکرار افتاده است. برخی نیز باور دارند که این گونهٔ شعری چنان در حیطه‌های زبانی، تخیل و موسیقی منحصربه‌فرد شده است که می‌توان آن را موج پنجم شعر ایران نامید. موج اول تا چهارم عبارتند از «سبک خراسانی»، «سبک عراقی»، «سبک هندی» و «شعر نیمایی»؛ زیرا شعر کودک و نوجوان تمام ویژگی‌های یک سبک مجزا را دارد. از شاعران معاصر که برای کودکان و نوجوانان سروده‌اند، می‌توان به «محمود کیانوش»، «پروین دولت‌آبادی»، «عباس یمینی‌شریف»، «مصطفی رحماندوست»، «شکوه قاسم‌نیا»، «ناصر کشاورز» و «افسانه شعبان‌نژاد» نام برد. شعرهای کودک و نوجوان معمولاً بر اساس گروه‌های سنی آن‌ها تقسیم‌بندی می‌شود:

الف- خردسال/ پیش دبستانی

ب- کودک/ سال اول و دوم دبستان

ج- کودک/ سوم و چهارم و پنجم دبستان

د- نوجوان/ راهنمایی

ه- جوان/ دانشگاه به بالا

خواندن کتاب کفش تق تقی دارم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

ساسانیان
طوفان دونده
جنیفر سروانتس
اصول و روش های آزمایشگاهی در کشاورزی
امیرعلی صادقی
بررسی تطبیقی اندیشه های مدیریتی امام علی (ع) در نهج البلاغه با نظریه مدیریت سیستمی
علی رضا زاهدی
هفتاد حدیث معصومین درباره کودکان
پدرام حکیم زاده
فرهنگ تغذیه و رژیم‌درمانی ۵
انجمن ریدرز دایجست
مهندسی فاضلاب متکف ۲۰۱۴؛ تصفیه و بازیابی منابع (جلد پنجم)
جورج تیچبانوگلوس
جزیره سرگردانی