دانلود و خرید کتاب حوض و ماه افسون امینی

کتاب حوض و ماه

نویسنده:افسون امینی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب حوض و ماه

کتاب حوض و ماه نوشتۀ افسون امینی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتاب‌های شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.

درباره کتاب حوض و ماه

کتاب حوض و ماه، یک داستان تخیلی کودکانه است. برای کودکان، قصه‌هایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آن‌ها بتوان مفاهیم مهمی را به آن‌ها آموزش داد. داستان‌ها به کودکان کمک می‌کنند که انعطاف‌پذیر شوند تا به‌خوبی با هر چیزی که زندگی ارائه می‌دهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستان‌ها یک‌رشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل می‌کنند.

کتاب حوض و ماه داستان گفت‌وگوی یک حوض با ماه است. در يک روستای قديمی، وسط ميدان، حوض بزرگ و زيبایی وجود داشت که کاشی‌های آن آبی و پر از ماهی‌های قرمز بود. در طول روز کسانی که از کار کردن و راه رفتن خسته می‌شدند کنار آن می‌نشستند؛ ولی شب‌ که می‌شد حوض تنها می‌شد؛ چون مردم به خانه‌هایشان می‌رفتند و ماهی‌ها می‌خوابیدند. در یکی از شب‌های تنهایی حوض، ماه بالا آمد و عکسش در آب افتاد. ماه از حوض خواست تکان نخورد تا عکس خودش را بیشتر ببیند. این موضوع باعث شد آن‌ها تا صبح با هم حرف بزنند. آن‌ها دوستان خوبی برای هم شدند تا اینکه یک شب، هرچه حوض منتظر ماند، ماه نیامد. حوض نمی‌دانست که ماه آمده است و این ابرها هستند که روی آن را پوشانده‌اند و قرار است باران ببارد...

خواندن کتاب حوض و ماه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به کودکان دوستدار کتاب‌های داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب حوض و ماه

«دلش لرزید. ماه گفت: «سلام حوض زیبا، چه آب زلالی داری!» حوض، دلش هری ریخت پایین و زبانش بند آمد. ماه لبخند زد. آب حوض از لبخند ماه موج برداشت. دل حوض تاپ‌تاپ می‌زد. نمی‌دانست چه بگوید. حوض سعی کرد آرام بماند. آب حوض، صاف و بدون حرکت شد. آن شب ماه و حوض تا صبح با هم حرکت زدند؛ تا این که وقت رفتن ماه شد. ماه گفت: «خب، من کم‌کم باید بروم. الان دیگر خورشید از راه می‌رسد. شب خیلی خوبی بود. ممنون که من را از تنهایی درآوردی!»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است