کتاب ماجراجو در همدان
معرفی کتاب ماجراجو در همدان
کتاب ماجراجو در همدان یکی از کتابهای مجموعه ماجراجو است. این مجموعه به معرفی استان های مختلف کشور و ویژگیهای آنها میپردازد. استانی که پیش رو دارید استان تاریخی همدان است.
درباره کتاب ماجراجو در همدان
در کتیبههای هخامنشی اسم همدان را هگمتان نوشتهاند، شهر همدان سه بار به ترتیب در حملات اسکندر، اعراب و مغول ویران گشته ولی مجددا باز ساخته شده است.
همدان شاید یکی از استانهایی است که بسیاری از شاهان قدیم را در خود دیده است، آب و هوای این استان اگرچه به جهت ساختار جغرافیایی و کوههایی که در آن قرار دارد سرد است ولی در مجموع این استان از آب و هوای مطبوعی برخوردار است.
شهر همدان مرکز استان است و مانند دیگر شهرها از آداب و رسوم و سنتهای زیبایی برخوردار است، که میتوان از مراسم انگورچینی، جشن نوروز، جشن نوزاد و ... نام برد، سفالگری و سرامیکسازی این شهر معروف است که از اشکال مختلف آن، به عنوان سوغات نیز یاد میشود، البته در این شهر غذاهای خوشمزهای هم طبخ میشود که میتوان از میان آنها کوفته، آش کلم قمری، سردوش همدانی و ... را نام برد.
در این شهر آرامگاههای مشاهیری چون حضرت حیقوق(ع)، بابا طاهر و ابوعلی سینا را قرار دارد، گنج نامه، تپهی هگمتانه، شهر اسدآباد که چهرهی جمال الدین اسدآبادی را برای ما تداعی میکند و همچنین غارعلیصدر که از عجایب طبیعی جهان است، قرار دارد. برای آشنایی بیشتر با این استان زیبا کتاب ماجراجو در همدان را بخوانید.
خواندن کتاب ماجراجو در همدان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به گردشگری و ایرانشناسی پیشنهاد میکنیم.
اگر قصد سفر به استان همدان را دارید ، این کتاب معرفی آثار تاریخی این استان پرداخته است. توضیحات در مورد آثار تاریخی شهر همدان در حد یک پاراگراف و نام آثار تاریخی شهرستان های همدان