کتاب هاله درمانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب هاله درمانی
«هالهدرمانی» به قلم جمشید هاشمی به خواص هاله یا پرانا، انوع آن و نقش آن در سلامتی انسان میپردازد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«از لحاظ سنتی، یوگا به ما تعلیم میدهد که پنج نوع پرانا در بدن وجود دارد: پرانا، آپانا، سامانا، آدانا و وینا. پرانایگسترده و فراگیر کیهانی نیز وجود دارد که منشأ پنج پرانای موجود در بدن میباشد که هر کدام عملکرد خاص خود را دارد. از این پنج پرانای موجود در بدن، پرانا و آپانا را مهمتر از بقیه میدانند. پرانا در قلب و مغز جای گرفته؛ آپانا درپائین ستون فقرات جای گرفته و به مثابه "هوای رو به پائین " شناخته میشود. پرانا و آپانا بر روی هم دو قطب هوا را ایجاد میکنند. این دو نیرو در واقع همان چیزی هستند که قدرت هوا و تنفس را به ما میدهند. پرانا نماد خورشید(مذکر) و آپانا نماد کره ماه (مؤنث) را دارد. از بقیه پراناها، سامانا در منطقه ناف جای گرفته و به مثابه "هوای رو به بالا"شناخته میشود؛ آدانا در گلو متمرکز گشته لیکن در دو جهت بالا و پائین بدن حرکت میباشد؛ وینا در تمام بدن پخششده و آن را منسجم نگه میدارد.»
قدرت
راندا برن
رازراندا برن
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
دستبندهای مغناطیسیجمشید هاشمی
انرژی درمانی پیشرفتهچوا کوک سویی