دانلود و خرید کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی محمدرضا امامی خواه
تصویر جلد کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی

کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی

کتاب مفهوم شبکه‌های اجتماعی نوشتۀ محمدرضا امامی‌خواه در انتشارات ندای کوروش به چاپ رسیده است.

درباره کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی

فناوری اطلاعاتی و ارتباطاتی به‌عنوان مهم‌ترین نیرو و ابزار پیش‌برندۀ جهانی شدن، دگرگونی‌ها، تأثیرات و پیامدهایی را در همۀ حوزه‌ها به همراه داشته است به‌گونه‌ای که برای توصیف عصر جدید از واژۀ انقلاب استفاده می‌شود. یکی از جنبه‌های مهمی که جامعه از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی تأثیر می‌گیرد، هویت است. همچنین، رشد سریع این فناوری‌ها، انجام جرایم در شیوه‌های جدید را نیز امکان‌پذیر کرده است. کتاب مفهوم شبکه‌های اجتماعی با هدف گسترش سواد رسانه‌ای تدوین شده تا نحوۀ کارکرد رسانه‌ها و شیوه‌های معنی‌سازی در آن‌ها را مورد توجه قرار دهد.

خواندن کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های فناوری اطلاعات، رسانه و جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مفهوم شبکه های اجتماعی

«شبکه های اجتماعی همزیستی بزرگی است که در آن میلیون ها رایانه و کاربر در سارسر جهان به هم می پیوندند. بدین ترتیب می توان اینگونه بیان نمود که امروزه در یک جهان رسانه ای شده زندگی می کنیم و زندگی ما به رسانه ها وابسته است به گونه ای که رسانه ها و به طور ویژه، رسانه های تعاملی مانند اینترنت، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده اند. این رسانه ها در بین نوجوانان و جوانان، جذابیت خاصی دارند آنگونه که زندگی بسیاری از این گروه سنی به رسانه ها و به ویژه رسانه های تعاملی پیوند خورده است. فناوری‌ های جدید اطلاعاتی و ارتباطی، جنبش جهانی در حوزه ارتباطات و انتقال محتواها و پیام‌ های ارتباطی در سریع ترین زمان ممکن، به وجود آورده اند.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است